Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Baaritarjoilija Espoon Soukkaan, ravintola Public House Wilperi

Baaritarjoilija Uusimaa 16.3.2019 ← Takaisin

Kulmakuppila Wilperi Espoon Soukassa on koko lähiön olohuone, jossa Pubivisaillaan ja viihdytään vaihtuvien tapahtumien parissa.

Haemme nyt rautaisen henkilökunnan riveihin vahvistukseksi huippua asiakaspalvelijaa kokoaikaiseen työsuhteeseen!

Odotamme sinulla olevan hyvän huumorin ja pitkä jänteisyyden lisäksi aikaisempaa kokemusta baarityöstä.  Itsenäinen työskentelyote ja anniskelupassi on tässä työssä välttämättömät. 

Jos juuri Sinä koet olevasi hakemamme henkilö tähän työhön laita hakemusta tulemaan! Työt alkaa pikimmiten ja tarjolla on täydet 112,5h/kolmeen viikkoon, palkka sopimuksen mukaan. 

Extremely Nice Job Oy eli ENJOY välittää hotelli- ja ravintola-alan ammattilaisia ympäri maan. Olemme Marainvest -ravintoloiden rekrytointiyhteistyökumppani,  joten sopimus tehdään aluksi ENJOYlle ja myöhemmin siirryt Marainvestin omille kirjoille. Saat myös täyden tuen toimistomme väeltä. 

Hae paikkaa!

VMP yhdistää Enjoy- ja Staff Plus-brändit keväällä 2019

(In English below) VMP selkeyttää palveluvalikoimaansa yhdistämällä Horeca-alan rekrytoinnin ja henkilöstövuokrauksen asiantuntijayrityksensä Enjoyn ja Staff Plussan toiminnat yhdeksi Enjoy-brändiksi keväällä 2019. Muutoksen tuomat hyödyt alkavat näkymään toiminnassamme vaiheittain jo helmikuusta alkaen, kesään mennessä toimimme täydellä teholla koko palveluvalikoiman osalta. Asiakkaille ja työntekijöille muutos ei aiheuta toimenpiteitä, vaan samat tutut yhteyshenkilöt jatkavat helmikuussa hyviksi todettujen ja […]

Uutinen

Uuden ajan Marski rekrytoi

Helsingin parhaalle paikalle avataan alkukesästä 2019 Suomen ensimmäinen Signature-hotelli – Marski by Scandic. Uuden ajan Marski on syntynyt luovan, ennakkoluulottoman ja jatkuvasti uudistuvan Helsingin keskelle. Marski by Scandic on Suomen ensimmäinen Signature-hotelli, mutta ennen kaikkea Marski on inspiroiva areena, jossa luovan ja innovatiivisen Suomen rakentajat, elämyksiä rakastavat vieraamme sekä täydellä sydämellä palveleva henkilökuntamme kohtaavat. Tätä […]

Uutinen
Back to top