<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=678773372581530&ev=PageView&noscript=1" />

Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Baaritarjoilija Espooseen, Sherlock Pub

Baaritarjoilija Uusimaa 29.9.2019 ← Takaisin

Sherlock Pub on rento ja lämminhenkinen oluthuone, jossa hanoissa virtaa laadukkaat juomat. Täällä pääset maistelemaan paljon erilaisia pienpanimotuotteita, mukaan lukien myös Espoon alueen omia aikaansaannoksia.

Loistavien kulkuyhteyksien äärellä olevassa Sherlockissa tarjoillaan juomien viereen myös pientä purtavaa ja iltaa vauhdittaa myös silloin tällöin live-bändit.

Sherlock etsii nyt suurennuslasin kanssa itsenäiseen työhön kykenevää baaripirkkoa tai -mikkoa, jolla löytyy pilkettä silmäkulmasta sekä aito into asiakaspalveluun.

Toivottavaa on, että olisit kiinnostunut pienpanimoiden juomatuotteista, sekä toiminnasta, jotta osaat kertoa näistä kiinnostuneille asiakkaille.

Muutaman vuoden kokemus tiskin takaa, sekä varavastaavan pätevyys on hyvä löytyä takataskusta.

Tarjolla on työvuoroja pidemmäksi aikaa,  minimissään tunteja on 50 tuntia kolmiviikkoisjaksolla, todellisuudessa todennäköisesti lähemmäs sata. Työ alkaa heti oikean henkilön löydyttyä.

Hae paikkaa!

VMP ja Enjoy tarttuu työvoimapulaan täsmäkoulutuksella

Lapin matkailun kasvua rasittaa hotelli- ja ravintoalan työvoimapula ja VMP:n asiakasyritykset kaipaavat kipeästi lisää osaavaa henkilökuntaa sesonkikiireisiin. VMP on konserniyrityksensä Enjoyn ja VMP Urapalveluiden kautta käynnistänyt koulutuskonseptin, jonka tarkoituksena on kouluttaa uusia tekijöitä suoraan työtehtäviin paikallisten oppilaitosten kanssa. Täydennyskoulutuksia on järjestetty alalla kauan, mutta VMP on uudistanut tuttua konseptia hyödyntämällä asiakasyrityksiään koulutusympäristöinä. Hyvät kokemukset pääkaupunkiseudulla […]

Uutinen

Sesonkityöntekijän muistilista

Katso avoimet työpaikat Lapissa Joka talvikausi Enjoyn tekijämiehet sekä -naiset hurmaavat Lapin lomakohteet vankalla ammattitaidollaan ja painavat hommia into piukassa. Mikäli sinäkin olet saanut äidinmaidossa timantinkovan työmotivaation, ja ajatus lähteä töihin tunturiin houkuttelee kovasti, mutta muutamia epävarmuustekijöitä on vielä läsnä, niin jatka lukemista. Olemme valmistaneet Lapin työmatkaasi varten muistilistan tärkeistä asioista. Suosittelemme ottamaan seuraavat kokeneiden […]

Blogaus
Back to top