Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Baaritarjoilija Espooseen, Sherlock Pub

Baaritarjoilija Uusimaa 14.10.2018 ← Takaisin

Sherlock Pub on rento ja lämminhenkinen oluthuone, jossa hanoissa virtaa laadukkaat juomat. Täällä pääset maistelemaan paljon erilaisia pienpanimotuotteita, mukaan lukien myös Espoon alueen omia aikaansaannoksia.

Loistavien kulkuyhteyksien äärellä olevassa Sherlockissa tarjoillaan juomien viereen myös pientä purtavaa ja iltaa vauhdittaa myös silloin tällöin live-bändit.  

 

Sherlock etsii nyt suurennuslasin kanssa itsenäiseen työhön kykenevää baaripirkkoa tai -mikkoa, jolla löytyy pilkettä silmäkulmasta sekä aito into asiakaspalveluun.  

Toivottavaa olisi, että olisit myös itse kiinnostunut pienpanimoiden juomatuotteista sekä toiminnasta, jotta osaat kertoa näistä myös kiinnostuneille asiakkaille.

Muutaman vuoden kokemus tiskin takaa toiminnasta sekä varavastaavan pätevyys olisi hyvä löytyä takataskusta. 

Tarjolla olisi työvuoroja pidemmäksi aikaa n. 100h/3vko alkaen heti oikean henkilön löydyttyä.

 

Mikäli siis sydämesi sykkii Espoolle sekä rennolle ilmapiirille laadukkaiden juomatuotteiden äärellä, soittele

Heli Tiimolle +358 44 776 4514

tai Artturi Meriläiselle +358 44 744 8081

Hae paikkaa!

Enjoy and show your talent -rekrytapahtuma

Enjoy ja Ravintolakolmio järjestävät yhteistyönä Enjoy and show your talent -rekrytapahtuman ravintola Tony’s Delissä keskiviikkona 26.9.2018 klo 14-18. Tule näyttämään osaamisesi ja lunasta työpaikka Ravintolakolmiolla! Tapahtuma on täynnä mahtavaa fiilistä, maukasta syötävää, aitoa ravintolatunnelmaa ja paljon avoimia työpaikkoja ympäri Suomen – stadista Lapin tuntureille. Rekrytapahtuma avaa sinulle ovet monipuolisiin ravintoladuuneihin Lapin lomakohteissa! Kaikkien tapahtumassa mukana olleiden […]

Uutinen

Enjoy Akatemia esittäytyy: koulutusta ravintola-alalle

Kaipaatko sparrausta tarjoilijan tai baarityöntekijän tehtäviin? Tunnetko palaavaa intohimoa ravintola-alaa kohtaan? Olemme Enjoy Akatemiassa ajan myötä luoneet käytännönläheisiä menettelytapoja, joilla pyrimme jatkuvasti kehittämään enjoylaisten osaamista sekä kouluttamaan vasta alalle astuneita innokkaita aloittelijoita ravintola-alan tehtäviin. Järjestämme tarjoilijoiden ja baarityöntekijöiden koulutuksia tarvittaessa kaikkialla Helsingistä Utsjoelle. Enjoy Akatemian koulutukset ovat suunnattu intohimoisille tekijöille, jotka ovat kiinnostuneita ravintola-alan töistä […]

Blogaus
Back to top