Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Baaritarjoilija Hankoon, ravintola Makasiinin Music Bar

Baaritarjoilija Hanko 26.6.2019 ← Takaisin

Houkutteleeko Hangon kesä? Nyt se on mahdollista kokea!

Ravintola Makasiini Hangon Satamakadulla on palvellut asiakkaita jo vuodesta 1999 alkaen. Makasiinissa on sekä ruokaravintola että baari. Ravintolan ruokalistalla on mm. skandinaavisia klassikoita ja perinteinen saaristolaispöytä ja baarin puolella on live-esiintyjiä.

Baaritarjoilijan työhön kuuluu mm. drinkkien valmistus ja myynti sekä ravintolan siistinä pitäminen. Sinulta onnistuu tarvittaessa myös baarin avaaminen, sulkeminen ja tilityksen tekeminen. Sinulla on mielellään ainakin vuosi työkokemusta tiskin takaa sekä anniskelupassi.  

Majoitus järjestyy asiakkaan puolelta ja se veloitetaan palkastasi. Työt alkavat juhannuksen tienoilla ja kestävät elokuun alkupuolelle asti. Palkkaus sovittavissa kokemuksen mukaan.

Mikäli kiinnostuit niin laita hakemusta tulemaan ja jutellaan lisää!

Hae paikkaa!

Asiakaskokemuksesta kilpailuetua henkilöstöpalvelualalle

Asiakaskokemuksesta kilpailuetua henkilöstöpalvelualalle – VMP yhtenäistää yritystensä asiakaskokemusmittareita VMP Oyj:n liiketoimintojen keskeisimpiä teemoja on parhaan asiakaskokemuksen tuottaminen. VMP Varamiespalvelu on viime vuosina tutkinut asiakaskokemustaan menestyksekkäästi NPS-mittarin avulla. Sama jatkuvan ja osallistavan mittauksen formaatti jalkautettiin ensimmäiseksi VMP-yhtiön viime vuoden vaihteessa ostamaan Enjoyhin. Hotelli-, ravintola- ja kahvilamaailman henkilöstövuokraus- ja rekrytointiosaaja Enjoy käynnisti asiakaskokemuksensa mittaamisen ymmärtääkseen asiakkaitaan ja […]

Uutinen

Sesonkityöntekijän muistilista

Joka talvikausi Enjoyn tekijämiehet sekä -naiset hurmaavat Lapin lomakohteet vankalla ammattitaidollaan ja painavat hommia into piukassa. Mikäli sinäkin olet saanut äidinmaidossa timantinkovan työmotivaation, ja ajatus lähteä töihin tunturiin houkuttelee kovasti, mutta muutamia epävarmuustekijöitä on vielä läsnä, niin jatka lukemista. Olemme valmistaneet Lapin työmatkaasi varten muistilistan tärkeistä asioista. Suosittelemme ottamaan seuraavat kokeneiden tunturin kävijöiden vinkit vastaan. […]

Blogaus
Back to top