Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Baaritarjoilija Helsinkiin, ravintola Molly Malone’s

Baaritarjoilija Uusimaa 29.5.2018 ← Takaisin

Helsingin sydämessä Kaisaniemenkadulla sijaitseva Molly Malone’s on avattu 1994 ja valittu yhdeksi 50 parhaan irkkupubin joukkoon Euroopassa. Molly tarjoaa asiakkailleen aitoa Irlannin tunnelmaa kahdessa kerroksessa, kolmen eri baarin voimin. 

Haemme Mollyyn baaritarjoilijaa viikonloppu iltoihin! Baarin peruskuvion on oltava sinulla hyvin hallussa, erikoisempia cocktaileja ei täällä tarvitse vääntää. Tärkeimpiä valtteja tässä työpaikassa on nopeus, paineensietokyky ja sujuva englannin kielen taito.

Tunteja on tarjolla 30-45h/3vko, kesäaikaan todennäköisesti enemmän. Työtunnit sijoittuvat viikonlopuille, joten sinulla on mahdollisuus nauttia Suomen kesästä arkisin tai tehdä töitä Enjoyn kautta muissa paikoissa. 

There are no strangers in Molly Malone’s only friends who haven’t met.

 

Hae paikkaa!

Ajankohtaista Enjoylla

→ Katso kaikki uutiset

Kesäsesongin duunipaikoissa on haku päällä

Joka kesä Suomen kuumimmat paistopisteet ja viileimmät kesäterassit on miehitetty Enjoyn erikoiskundeilla- ja mimmeillä. Taas on aika jakaa tämän kesän duunit ja työvälineet! Enjoylla on avoinna monia ravintola-alan kesätyöpaikkoja, sesonkihommia ja pidempiaikaisia työsuhteita useissa eri kohteissa, kaupungeissa ja lomakeskuksissa – lähes kirjaimellisesti Hangosta Utsjoelle. Etsimme erityisesti: baaritiskin nurjalla puolella villiintyviä baarityöntekijöitä, keittiön hektisyydessä kyntensä näyttäviä […]

Uutinen

Etsimme omaan hallintoomme Lead Developeria

Etsimme omaan hallintoomme LEAD DEVELOPERIA kehittämään hotelli- ja ravintola-alan rekrytointipalveluita yhdessä kehitystiimin ja yhteistyökumppanien kanssa. Extremely Nice Job Oy – tuttavallisemmin Enjoy – on valtakunnallisesti toimiva henkilöstöpalveluyritys. Ravintola-alalla meidät tunnetaan rautaisista ammattilaisistamme ja alan vahvasta tuntemuksesta. Verkostomme kattaa koko Suomen alueella yli 5000 ravintola-alan ammattilaista. Asiakasyrityksemme sijaitsevat kaupunkien sykkeessä sekä sesonkikohteissa ympäri Suomea. Toimialan kasvaessa […]

Uutinen
Back to top