Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Baaritarjoilija Helsinkiin, ravintola Sky Room

Baaritarjoilija 27.2.2019 ← Takaisin

Clarion Hotel Helsingin huipulla sijaitseva Sky Room on yksi kaupungin cooleimmista kohtaamispaikoista. Täällä voit nauttia henkeäsalpaavista näkymistä pääkaupungin kattojen ylitse. Skybar on upea sekoitus taitavia baarimestareita, maukkaita ja yllättäviä, pieniä ruokalajeja, modernia taidetta, mielenkiintoista musiikkia sekä ylellistä designia – coolien yksityiskohtien kera.

Sky Roomin baarimestareiden riviin haetaan nuorekasta ja iloista, itsensä likoon laittavaa ja kehitys haluista baaritarjoilijaa tai jo kokemusta omaavaa baarimestaria. Klassikkodrinkkien hallitseminen on eduksi. 

Arvostamme, että panostat ammattitaitosi ylläpitämiseen ja kehittämiseen sekä annat erinomaista palvelua asiakkaille. 

Tarjolla mielenkiintoinen ja kehittävä työympäristö, mahdollisuus tehdä yli osasto rajojen. Työ painottuu viikonlopuille ja tunteja on noin 60 kolmiviikkoisjaksolla. Palkkaus osaamisen mukaan neuvoteltavissa. 

Tartu tilaisuuteen ja hae heti! 

Hae paikkaa!

VMP yhdistää Enjoy- ja Staff Plus-brändit keväällä 2019

(In English below) VMP selkeyttää palveluvalikoimaansa yhdistämällä Horeca-alan rekrytoinnin ja henkilöstövuokrauksen asiantuntijayrityksensä Enjoyn ja Staff Plussan toiminnat yhdeksi Enjoy-brändiksi keväällä 2019. Muutoksen tuomat hyödyt alkavat näkymään toiminnassamme vaiheittain jo helmikuusta alkaen, kesään mennessä toimimme täydellä teholla koko palveluvalikoiman osalta. Asiakkaille ja työntekijöille muutos ei aiheuta toimenpiteitä, vaan samat tutut yhteyshenkilöt jatkavat helmikuussa hyviksi todettujen ja […]

Uutinen

Uuden ajan Marski rekrytoi

Helsingin parhaalle paikalle avataan alkukesästä 2019 Suomen ensimmäinen Signature-hotelli – Marski by Scandic. Uuden ajan Marski on syntynyt luovan, ennakkoluulottoman ja jatkuvasti uudistuvan Helsingin keskelle. Marski by Scandic on Suomen ensimmäinen Signature-hotelli, mutta ennen kaikkea Marski on inspiroiva areena, jossa luovan ja innovatiivisen Suomen rakentajat, elämyksiä rakastavat vieraamme sekä täydellä sydämellä palveleva henkilökuntamme kohtaavat. Tätä […]

Uutinen
Back to top