Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Baaritarjoilija Helsinkiin, Sokos Hotel Presidentin Pub Adjutanttiin

Baaritarjoilija Uusimaa ← Takaisin

Sokos Hotel Presidentin aulan viihtyisä olohuone Pub Adjutantti, etsii uutta baaritarjoilijaa huolehtimaan vieraidensa viihtyvyydestä. 

 

Pub Adjutantti on hotellivieraidensa lisäksi myös kaupunkilaisten suosiossa laadukkaiden tuotteidensa ja viihtyvyydensä vuoksi. Täällä pääset nauttimaan loistavista live-artisteista raikkaan juoman kera tai seuraamaan screeniltä lätkämatseja oluttuopposen kera. 

Pub Adjutantti sijaitsee kaupungin parhailla pelipaikoilla, aivan Kampin ostoskeskuksen vieressä. 

Etsimme itsenäiseen työhön kykenevää baaripirkkoa tai -mikkoa, jolla löytyy pilkettä silmäkulmasta sekä aito into asiakaspalveluun.  

Itsenäisestä työnkuvasta huolimatta töissä ei suinkaan tarvitse olla yksin vaan asiakkaat pitävät sinulle seuraa. Joten toivomme ,että nautit työstä jossa pääset työn ohella keskustelemaan päivän polttavista puheenaiheista. 

Hakemaltamme henkilöltä löytyy asiakaspalvelutaitojen lisäksi hyvää tuotetuntemusta sekä varavastaavan pätevyys takataskusta. 

Tarjolla olisi alustavasti 3-4vuoroa viikossa arvostetussa ja luotettavassa työympäristössä alkaen 27.9.2018.

Mutta hyvän tekijän ei tietenkään tarvitse kärsiä vapaa-ajan ongelmista, vaan kalenteriisi saadaan lisää täytettä tarvittaessa. 

 

Jos tunnistit tästä itsesi tai ystäväsi, olethan yhteydessä Heli Tiimoon 044 776 4514 tai Artturi Meriläiseen 044 744 8081.

Hae paikkaa!

Lappiin lähtijöiden muistilista

Joka talvikausi Enjoyn tekijämiehet sekä -naiset hurmaavat Lapin lomakohteet vankalla ammattitaidollaan ja painavat hommia into piukassa. Mikäli sinäkin olet saanut äidinmaidossa timantinkovan työmotivaation, ja ajatus lähteä töihin tunturiin houkuttelee kovasti, mutta muutamia epävarmuustekijöitä on vielä läsnä, niin jatka lukemista. Olemme valmistaneet Lapin työmatkaasi varten muistilistan tärkeistä asioista. Suosittelemme ottamaan seuraavat kokeneiden tunturin kävijöiden vinkit vastaan. […]

Blogaus

Enjoy and show your talent -rekrytapahtuma

Enjoy ja Ravintolakolmio järjestävät yhteistyönä Enjoy and show your talent -rekrytapahtuman ravintola Tony’s Delissä keskiviikkona 26.9.2018 klo 14-18. Tule näyttämään osaamisesi ja lunasta työpaikka Ravintolakolmiolla! Tapahtuma on täynnä mahtavaa fiilistä, maukasta syötävää, aitoa ravintolatunnelmaa ja paljon avoimia työpaikkoja ympäri Suomen – stadista Lapin tuntureille. Rekrytapahtuma avaa sinulle ovet monipuolisiin ravintoladuuneihin Lapin lomakohteissa! Kaikkien tapahtumassa mukana olleiden […]

Uutinen
Back to top