Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Baaritarjoilija Ikaalisiin, Scandic Ikaalisten Kylpylä

Baaritarjoilija Pirkanmaa 29.9.2018 ← Takaisin

Scandic on Pohjoismaiden johtava hotelliketju, jolla on lähes 280 hotellia 6 eri maassa. Suomessa Scandikilla on 70 hotellia 31 eri paikkakunnalla ja valikoimiin ja valikoimiin kuuluvat myös myös Scandic hotellien lisäksi Cumulus City & resort hotellit, kansainväliset Hilton hotellit ja Holiday Inn hotellit, Crowne Plaza , Indigo Helsinki Bpuleward sekä Seurahuone Helsinki. Scandic Hotels on valittu vuoden 2017 sekä 2018 parhaaksi työpaikaksi Great Place to work tutkimuksessa.

 Scandic Hotel Ikaalisten Kylpylä on viihtyisä kylpylä- ja kokoushotelli kaikilla mukavuuksilla kauniissa järvimaisemissa, hiekkarantojen äärellä. Hotelli tarjoaa hemmottelua, aktiviteetteja ja korkeatasoista viihdettä sekä monipuoliset ravintolapalvelut.

Hotellissa on monta ravintolaa, kahvila sekä rento ja viihtyisä pubi. Oma iskelmä- ja tanssimusiikkiin keskittynyt ravintola Violetta vetää puoleensa tanssimusiikin ystäviä ja vakiotanssien taitajia. Viihde-iltoina parketilla pyörähdellään iskelmätaivaan kirkkaimpien tähtien tahtiin.

Etsimme nyt ammattitaitoisia baaritarjoilijoita sekä tarjoilijoita vahvistamaan heidän omia tiimejään. 

Edellytämme sinulta aikaisempaa kokemusta tarjoilutehtävistä ja että koet asiakaspalvelun omaksesi. Työt painottuvat iltoihin sekä viikonloppuihin joten sopii myös osa-aikatyötä etsiville ja opiskelijoille. 

Tarjoamme sinulle työpaikan suuressa organisaatiossa sekä mahdollisuuden monipuolisiin työtehtäviin. 

Työt alkavat heti sopivan löydyttyä.

Hae paikkaa!

Enjoy and show your talent -rekrytapahtuma

Enjoy ja Ravintolakolmio järjestävät yhteistyönä Enjoy and show your talent -rekrytapahtuman ravintola Tony’s Delissä keskiviikkona 26.9.2018 klo 14-18. Tule näyttämään osaamisesi ja lunasta työpaikka Ravintolakolmiolla! Tapahtuma on täynnä mahtavaa fiilistä, maukasta syötävää, aitoa ravintolatunnelmaa ja paljon avoimia työpaikkoja ympäri Suomen – stadista Lapin tuntureille. Rekrytapahtuma avaa sinulle ovet monipuolisiin ravintoladuuneihin Lapin lomakohteissa! Kaikkien tapahtumassa mukana olleiden […]

Uutinen

Enjoy Akatemia esittäytyy: koulutusta ravintola-alalle

Kaipaatko sparrausta tarjoilijan tai baarityöntekijän tehtäviin? Tunnetko palaavaa intohimoa ravintola-alaa kohtaan? Olemme Enjoy Akatemiassa ajan myötä luoneet käytännönläheisiä menettelytapoja, joilla pyrimme jatkuvasti kehittämään enjoylaisten osaamista sekä kouluttamaan vasta alalle astuneita innokkaita aloittelijoita ravintola-alan tehtäviin. Järjestämme tarjoilijoiden ja baarityöntekijöiden koulutuksia tarvittaessa kaikkialla Helsingistä Utsjoelle. Enjoy Akatemian koulutukset ovat suunnattu intohimoisille tekijöille, jotka ovat kiinnostuneita ravintola-alan töistä […]

Blogaus
Back to top