Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Baaritarjoilija Jyväskylään, Ravintola Sohwi

Baaritarjoilija Keski-Suomi ← Takaisin

Legendaarinen Sohwi on Jyväskylän toisiksi vanhin yhä toiminnassa oleva ravintola. Sen sijainti yläkaupungilla kulttuurin keskellä ja kampuksen läheisyydessä luo Sohwille aivan oman tunnelmansa. Ravintola on tunnettu hyvästä ruuasta ja viihtyisästä ilmapiiristä. Sen ennakkoluuloton keittiön väki loihtii jokaiselle ruokalistalle aina jotain viimeisimmän aallonharjan herkkuja perinteisten klassikoiden rinnalle. Sohwilla on myös mukava rentoutua kultturellissa ympäristössä raikastavien juomien äärellä.

Haemme nyt Sohwille baaritarjoilijaa. Saat olla lävistetty ja tatuoitu, kunhan omaat huikean asiakaspalveluhengen ja jonkin verran kokemusta sekä juoma- että ruokaravintolassa työskentelystä.

Työt alkaisivat juhannuksen jälkeen ja kestäisivät ainakin elokuun loppupuolelle. Vuoroja olisi alustavasti noin kolmena päivänä viikossa, mahdollisesti enemmänkin. Laita hakemusta tulemaan samantien, tää on ihan timanttinen paikka!

Hae paikkaa!

Ajankohtaista Enjoylla

→ Katso kaikki uutiset

Kesäsesongin duunipaikoissa on haku päällä

Joka kesä Suomen kuumimmat paistopisteet ja viileimmät kesäterassit on miehitetty Enjoyn erikoiskundeilla- ja mimmeillä. Taas on aika jakaa tämän kesän duunit ja työvälineet! Enjoylla on avoinna monia ravintola-alan kesätyöpaikkoja, sesonkihommia ja pidempiaikaisia työsuhteita useissa eri kohteissa, kaupungeissa ja lomakeskuksissa – lähes kirjaimellisesti Hangosta Utsjoelle. Etsimme erityisesti: baaritiskin nurjalla puolella villiintyviä baarityöntekijöitä, keittiön hektisyydessä kyntensä näyttäviä […]

Uutinen

Etsimme omaan hallintoomme Lead Developeria

Etsimme omaan hallintoomme LEAD DEVELOPERIA kehittämään hotelli- ja ravintola-alan rekrytointipalveluita yhdessä kehitystiimin ja yhteistyökumppanien kanssa. Extremely Nice Job Oy – tuttavallisemmin Enjoy – on valtakunnallisesti toimiva henkilöstöpalveluyritys. Ravintola-alalla meidät tunnetaan rautaisista ammattilaisistamme ja alan vahvasta tuntemuksesta. Verkostomme kattaa koko Suomen alueella yli 5000 ravintola-alan ammattilaista. Asiakasyrityksemme sijaitsevat kaupunkien sykkeessä sekä sesonkikohteissa ympäri Suomea. Toimialan kasvaessa […]

Uutinen
Back to top