Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Baaritarjoilija Rovaniemi, Kuninkuusravit 2018

Baaritarjoilija ← Takaisin

Etsimme baaritekijöitä anniskelemaan tuotteita Rovaniemen Kuninkuusraveihin 28.-29.7.2018. Suomen suurin ravitapahtuma takaa vilkkaat työpäivät ja upeat puitteet päästä mukaan nauttimaan ravien tunnelmasta. 

Työnkuva pureksittuna: Raveissa päätuotteet ovat miedot juomat, mutta myös perus drinkkien tulee olla hallussa. Vauhti täytyy pysyä kahden päivän ajan kiivaana, jotta kaikki ympäri Suomen tulleet asiakkaat pysyvät virvokkeissa. 

Mitä edellytämme hakijalta? Baarissa työskentelyä tulee olla taustalla ja etuna luonnollisesti on jos olet jo tapahtumissa alkoholia mättänyt. 

Mitä tarjoamme hakijalle? Muualta tulleille löytyy majoitus pientä korvausta vastaan ja siihen kuuluu aamiainen. Työpäivät ovat 7-10h mittaisia ja palkkaus sopimuksen mukaan. 

 Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä Antti Suvantoon +358 40 9303633

tai Janne ”Jippo” Nissiseen 0400 260867

Hae paikkaa!

Ajankohtaista Enjoylla

→ Katso kaikki uutiset

Kesäsesongin duunipaikoissa on haku päällä

Joka kesä Suomen kuumimmat paistopisteet ja viileimmät kesäterassit on miehitetty Enjoyn erikoiskundeilla- ja mimmeillä. Taas on aika jakaa tämän kesän duunit ja työvälineet! Enjoylla on avoinna monia ravintola-alan kesätyöpaikkoja, sesonkihommia ja pidempiaikaisia työsuhteita useissa eri kohteissa, kaupungeissa ja lomakeskuksissa – lähes kirjaimellisesti Hangosta Utsjoelle. Etsimme erityisesti: baaritiskin nurjalla puolella villiintyviä baarityöntekijöitä, keittiön hektisyydessä kyntensä näyttäviä […]

Uutinen

Etsimme omaan hallintoomme Lead Developeria

Etsimme omaan hallintoomme LEAD DEVELOPERIA kehittämään hotelli- ja ravintola-alan rekrytointipalveluita yhdessä kehitystiimin ja yhteistyökumppanien kanssa. Extremely Nice Job Oy – tuttavallisemmin Enjoy – on valtakunnallisesti toimiva henkilöstöpalveluyritys. Ravintola-alalla meidät tunnetaan rautaisista ammattilaisistamme ja alan vahvasta tuntemuksesta. Verkostomme kattaa koko Suomen alueella yli 5000 ravintola-alan ammattilaista. Asiakasyrityksemme sijaitsevat kaupunkien sykkeessä sekä sesonkikohteissa ympäri Suomea. Toimialan kasvaessa […]

Uutinen
Back to top