Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Baaritarjoilija Tampereelle, Bar Aikalisään

Baaritarjoilija Pirkanmaa 29.4.2018 ← Takaisin

Bar Aikalisä sijaitsee Tampereen Jankassa n.5km keskustasta. Aikalisä on viihtyisä Sporttibaari, jossa urheilun lisäksi panostetaan viikonloppujen livebändeihin ja esiintyjiin. Aikalisässä on myös mahdollisuus ruokailla, sillä samoissa tiloissa toimii myös pizzeria.

Työnkuvaan kuuluu normaalit pubin/baarin tehtävät, anniskelusta puhtaana pitoon ja tilityksiin. Toimit tarvittaessa myös vastaavan hoitajan sijaisena.

Edellytämme hakijoilta aikaisempaa kokemusta baaritarjoilijan työstä, vastaavan hoitajan pätevyyttä sekä iloista palveluasennetta ja joustavuutta.

Tarjoamme työpaikan yhdestä Tampereen suosituimmista sporttibaareista jossa työvuoroja riittää myös arki-iltoihin. 

 

 

Hae paikkaa!

Ajankohtaista Enjoylla

→ Katso kaikki

Kesäsesongin duunipaikoissa on haku päällä

Joka kesä Suomen kuumimmat paistopisteet ja viileimmät kesäterassit on miehitetty Enjoyn erikoiskundeilla- ja mimmeillä. Taas on aika jakaa tämän kesän duunit ja työvälineet! Enjoylla on avoinna monia ravintola-alan kesätyöpaikkoja, sesonkihommia ja pidempiaikaisia työsuhteita useissa eri kohteissa, kaupungeissa ja lomakeskuksissa – lähes kirjaimellisesti Hangosta Utsjoelle. Etsimme erityisesti: baaritiskin nurjalla puolella villiintyviä baarityöntekijöitä, keittiön hektisyydessä kyntensä näyttäviä […]

Etsimme omaan hallintoomme Lead Developeria

Etsimme omaan hallintoomme LEAD DEVELOPERIA kehittämään hotelli- ja ravintola-alan rekrytointipalveluita yhdessä kehitystiimin ja yhteistyökumppanien kanssa. Extremely Nice Job Oy – tuttavallisemmin Enjoy – on valtakunnallisesti toimiva henkilöstöpalveluyritys. Ravintola-alalla meidät tunnetaan rautaisista ammattilaisistamme ja alan vahvasta tuntemuksesta. Verkostomme kattaa koko Suomen alueella yli 5000 ravintola-alan ammattilaista. Asiakasyrityksemme sijaitsevat kaupunkien sykkeessä sekä sesonkikohteissa ympäri Suomea. Toimialan kasvaessa […]

Back to top