Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Baaritarjoilija Turkuun, AuraBiljardi

Baaritarjoilija Varsinais-Suomi 30.9.2018 ← Takaisin

AuraBiljardi on perinteikäs biljardisali Turun ydinkeskustassa, jossa käy biljardiseurojen jäseniä ja järjestetään kisoja, mutta jonne ovat tervetulleita kaikentasoiset pelaajat. Baarissa on A-oikeudet ja sieltä saa myös pientä syötävää. Sieltä löytyy myös muuta ajanvietettä, kuten darts, screen, pokeripöytä, lautapelejä ja korttipelejä.

Työ on asiakaspalvelua tiskin takana, mutta usein myös salissa aktiivisesti kierrellen. Enimmäkseen itsenäistä työtä, mutta välillä saat nauttia myös työkavereiden seurasta. Sali on auki viikon jokaisena päivänä. Se avataan puoleltapäivin ja suljetaan pe-la klo 02, muina päivinä klo 01, joten sisältää myös yötyötä. 

Aikaisempaa kokemusta biljardisalilta ei tarvita, mutta olisi hyvä olla aikaisempaa ravintola-alan kokemusta, hygieniapassi ja anniskelupassi.

Etsimme ekstra työntekijää osa-aikaiseen työsuhteeseen. 

Hae paikkaa!

Enjoy and show your talent -rekrytapahtuma

Enjoy ja Ravintolakolmio järjestävät yhteistyönä Enjoy and show your talent -rekrytapahtuman ravintola Tony’s Delissä keskiviikkona 26.9.2018 klo 14-18. Tule näyttämään osaamisesi ja lunasta työpaikka Ravintolakolmiolla! Tapahtuma on täynnä mahtavaa fiilistä, maukasta syötävää, aitoa ravintolatunnelmaa ja paljon avoimia työpaikkoja ympäri Suomen – stadista Lapin tuntureille. Rekrytapahtuma avaa sinulle ovet monipuolisiin ravintoladuuneihin Lapin lomakohteissa! Kaikkien tapahtumassa mukana olleiden […]

Uutinen

Enjoy Akatemia esittäytyy: koulutusta ravintola-alalle

Kaipaatko sparrausta tarjoilijan tai baarityöntekijän tehtäviin? Tunnetko palaavaa intohimoa ravintola-alaa kohtaan? Olemme Enjoy Akatemiassa ajan myötä luoneet käytännönläheisiä menettelytapoja, joilla pyrimme jatkuvasti kehittämään enjoylaisten osaamista sekä kouluttamaan vasta alalle astuneita innokkaita aloittelijoita ravintola-alan tehtäviin. Järjestämme tarjoilijoiden ja baarityöntekijöiden koulutuksia tarvittaessa kaikkialla Helsingistä Utsjoelle. Enjoy Akatemian koulutukset ovat suunnattu intohimoisille tekijöille, jotka ovat kiinnostuneita ravintola-alan töistä […]

Blogaus
Back to top