Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Baaritarjoilija Turkuun, Original Sokos Hotel Hamburger Börs

Baaritarjoilija Varsinais-Suomi 27.2.2019 ← Takaisin

Etsimme asiakkaallemme Original Sokos Hotel Hamburger Börsiin baaritarjoilijoita viikonloppuekstroiksi maalis-huhtikuuksi 2019.

Original Sokos Hotel Hamburger Börs on legendaarinen hotelli Turun kauppatorin laidalla. Hamburger Börsin sanotaan olevan tuhansien tarinoiden ja kohtaamisten talo, sillä rakennuksen historia yltää 1895 luvulle asti, jolloin toiminta on alkanut ravintolana. 

Töitä on tarjolla useassa Börsin ravintolassa; Bar & Cafe, Börs Night Club, Oscar Pub & Grill, ShamrockCafe.

Oscar Pub & Grillissä tarjoillaan klassikkoruokia, mutta monet asiakkaat tulevat myös pelkille juomille. Oscar on viikonloppuisin auki 04 saakka ja silloin siellä on karaoke. Shamrockcafe on hotellin rento ruoka- ja menopaikka, joka täyttyy viikonloppuiltaisin iloisesta hälinästä ja myös Börs Night Clubiin menossa olevista asiakkaista. 

Börsin ravintolat ovat auki viikon jokaisena päivänä, joten vuoroja on niin arkisin kuin viikonloppuisinkin, mutta painottuen viikonloppuihin. Työnkuva vaihtelee sen mukaan missä ravintolassa vuoro on.

Työntekijänä olet hyvä tiimipelaaja, joka osaa ottaa tilanteen kuin tilanteen haltuun ja sisäistät ketjuravintolan toimintaperiaatteen. Oma-aloitteisella ja reippaalla olemuksella saat hommat hoitumaan nopeasti ja ammattitaitoisesti. Edellytämme hakijoilta aikaisempaa kokemusta baaritarjoilijan työstä ja halua auttaa tarvittaessa myös ruokatarjoilussa. Olisi hyvä olla myös anniskelupassi, hygieniapassi ja salmonellatodistus, jotta pystyy tekemään vuoroja mahdollisimman monella osastolla. 

Työsopimus solmitaan työntekijän ja Enjoyn välille. Töitä on tarjolla keikkaluonteisesti ja palkkaus on työehtosopimuksen mukainen.

 

 

Hae paikkaa!

VMP yhdistää Enjoy- ja Staff Plus-brändit keväällä 2019

(In English below) VMP selkeyttää palveluvalikoimaansa yhdistämällä Horeca-alan rekrytoinnin ja henkilöstövuokrauksen asiantuntijayrityksensä Enjoyn ja Staff Plussan toiminnat yhdeksi Enjoy-brändiksi keväällä 2019. Muutoksen tuomat hyödyt alkavat näkymään toiminnassamme vaiheittain jo helmikuusta alkaen, kesään mennessä toimimme täydellä teholla koko palveluvalikoiman osalta. Asiakkaille ja työntekijöille muutos ei aiheuta toimenpiteitä, vaan samat tutut yhteyshenkilöt jatkavat helmikuussa hyviksi todettujen ja […]

Uutinen

Uuden ajan Marski rekrytoi

Helsingin parhaalle paikalle avataan alkukesästä 2019 Suomen ensimmäinen Signature-hotelli – Marski by Scandic. Uuden ajan Marski on syntynyt luovan, ennakkoluulottoman ja jatkuvasti uudistuvan Helsingin keskelle. Marski by Scandic on Suomen ensimmäinen Signature-hotelli, mutta ennen kaikkea Marski on inspiroiva areena, jossa luovan ja innovatiivisen Suomen rakentajat, elämyksiä rakastavat vieraamme sekä täydellä sydämellä palveleva henkilökuntamme kohtaavat. Tätä […]

Uutinen
Back to top