Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Baaritarjoilijoita Hankoon kesäksi, ravintola Makasiinin Music Bar

Baaritarjoilija Hanko 29.4.2019 ← Takaisin

Houkutteleeko Hangon kesä? Nyt se on mahdollista kokea!

Ravintola Makasiini Hangon Satamakadulla on palvellut asiakkaita jo vuodesta 1999 alkaen. Makasiinissa on sekä ruokaravintola että baari. Ravintolan ruokalistalla on mm. skandinaavisia klassikoita ja perinteinen saaristolaispöytä ja baarin puolella on live-esiintyjiä.

Baaritarjoilijan työhön kuuluu mm. drinkkien valmistus ja myynti sekä ravintolan siistinä pitäminen. Sinulta onnistuu tarvittaessa myös baarin avaaminen, sulkeminen ja tilityksen tekeminen. Sinulla on mielellään ainakin vuosi työkokemusta tiskin takaa sekä anniskelupassi.  

Majoitus järjestyy asiakkaan puolelta ja se veloitetaan palkastasi. Työt alkavat juhannuksen tienoilla ja kestävät elokuun alkupuolelle asti. Palkkaus sovittavissa kokemuksen mukaan.

Mikäli kiinnostuit niin laita hakemusta tulemaan ja jutellaan lisää!

Hae paikkaa!

VMP yhdistää Enjoy- ja Staff Plus-brändit keväällä 2019

(In English below) VMP selkeyttää palveluvalikoimaansa yhdistämällä Horeca-alan rekrytoinnin ja henkilöstövuokrauksen asiantuntijayrityksensä Enjoyn ja Staff Plussan toiminnat yhdeksi Enjoy-brändiksi keväällä 2019. Muutoksen tuomat hyödyt alkavat näkymään toiminnassamme vaiheittain jo helmikuusta alkaen, kesään mennessä toimimme täydellä teholla koko palveluvalikoiman osalta. Asiakkaille ja työntekijöille muutos ei aiheuta toimenpiteitä, vaan samat tutut yhteyshenkilöt jatkavat helmikuussa hyviksi todettujen ja […]

Uutinen

Uuden ajan Marski rekrytoi

Helsingin parhaalle paikalle avataan alkukesästä 2019 Suomen ensimmäinen Signature-hotelli – Marski by Scandic. Uuden ajan Marski on syntynyt luovan, ennakkoluulottoman ja jatkuvasti uudistuvan Helsingin keskelle. Marski by Scandic on Suomen ensimmäinen Signature-hotelli, mutta ennen kaikkea Marski on inspiroiva areena, jossa luovan ja innovatiivisen Suomen rakentajat, elämyksiä rakastavat vieraamme sekä täydellä sydämellä palveleva henkilökuntamme kohtaavat. Tätä […]

Uutinen
Back to top