Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Baarityöntekijöitä Turkuun, Sokos Hotel Wiklund, Walo

Baaritarjoilija Varsinais-suomi 29.6.2019 ← Takaisin

Original Sokos Hotel Wiklund on olennainen osa Wiklundin monipuolista viihtymisen, syömisen, shoppailun ja majoittumisen kokonaisuutta. Hotelli on uudistunut täysin ja sen yhteyteen on avattu viisi uutta ravintolaa. Etsimme kattobaari Waloon sekä blokkareita että baaritarjoilijoita säännöllisiin työvuoroihin (to-la) kesän ajaksi. 

Hotelliasiakkaiden vastaanottopalvelut löytyvät Coffee House Wiklundin yhteydestä, joka on avoinna ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä. Lisäksi hotellivieraita ja Turun asukkaita palvelevat Wiklundin uudet ravintolat: italiaistyyppinen Trattoria, sosiaalisten kohtaamisten VENN, helposti lähestyttävä Rapido ja monelle jo tuttu Coffee House sekä kattobaari eli Walo Rooftop Bar.

Vaatimuksena hygienia- ja anniskelupassi sekä aikaisempaa kokemusta tarjoilutyöstä, etenkin tarjoilijaksi hakevilta.

Työt vaativat paineensietokykyä sekä kestävyyttä -työt ovat fyysisesti raskaita. Positiivinen asenne ja asiakaspalvelualttius ovat ehdottoman tärkeitä!

Työt alkavat mahdollisimman pian ja jatkuvat sopimuksen mukaan. 

Hae paikkaa!

Asiakaskokemuksesta kilpailuetua henkilöstöpalvelualalle

Asiakaskokemuksesta kilpailuetua henkilöstöpalvelualalle – VMP yhtenäistää yritystensä asiakaskokemusmittareita VMP Oyj:n liiketoimintojen keskeisimpiä teemoja on parhaan asiakaskokemuksen tuottaminen. VMP Varamiespalvelu on viime vuosina tutkinut asiakaskokemustaan menestyksekkäästi NPS-mittarin avulla. Sama jatkuvan ja osallistavan mittauksen formaatti jalkautettiin ensimmäiseksi VMP-yhtiön viime vuoden vaihteessa ostamaan Enjoyhin. Hotelli-, ravintola- ja kahvilamaailman henkilöstövuokraus- ja rekrytointiosaaja Enjoy käynnisti asiakaskokemuksensa mittaamisen ymmärtääkseen asiakkaitaan ja […]

Uutinen

Sesonkityöntekijän muistilista

Joka talvikausi Enjoyn tekijämiehet sekä -naiset hurmaavat Lapin lomakohteet vankalla ammattitaidollaan ja painavat hommia into piukassa. Mikäli sinäkin olet saanut äidinmaidossa timantinkovan työmotivaation, ja ajatus lähteä töihin tunturiin houkuttelee kovasti, mutta muutamia epävarmuustekijöitä on vielä läsnä, niin jatka lukemista. Olemme valmistaneet Lapin työmatkaasi varten muistilistan tärkeistä asioista. Suosittelemme ottamaan seuraavat kokeneiden tunturin kävijöiden vinkit vastaan. […]

Blogaus
Back to top