Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Hovimestari Helsinkiin, ravintola Lasipalatsi

Esimies Uusimaa 29.9.2018 ← Takaisin

Ravintola Lasipalatsi on klassikko, kaikkien tuntema ravintola Helsingin ydinkeskustassa. Lasipalatsissa panostetaan maistuvaan ruokaan, klassikkoannoksiin sekä tasokkaaseen viinivalikoimaan. A la carte ravintolan lisäksi asiakkaille löytyy myös viihtyisä drinkkibaari.

Tähän upeaan ravintolaan on nyt haussa ammattitaitoinen hovimestari. Vastaat serviisin sujuvuudesta, asiakkaiden viihtyvyydestä sekä työntekijöiden opastamisesta omalta osaltasi. Tunnet etiketin ja osaat sopeuttaa palvelusi kunkin asiakkaan kohdalla juuri oikealla tavalla henkilökohtaiseksi. Viinituntemus on eduksi.  Bankettiosaaminen katsotaan plussaksi mutta ei ole välttämätöntä entuudestaan. Täällä pääset tekemään monipuolisesti työtä sekä myös kehittymään ammatillisesti vielä lisää. Työssä tulee pärjätä suomen kielellä.

Tarjoamme sinulle vakituisen työn tässä viehättävässä ravintolassa. Työ on vuorotyötä ravintolan aukioloaikojen puitteissa. Työsopimus tehdään alkuun Enjoyn kanssa mutta sinulla on mahdollisuus siirtyä Lasipalatsin omille kirjoille koeajan jälkeen. Aloitus on heti oikean henkilön löydyttyä, joten laita hakemus pikaisesti!

 

Hae paikkaa!

Enjoy and show your talent -rekrytapahtuma

Enjoy ja Ravintolakolmio järjestävät yhteistyönä Enjoy and show your talent -rekrytapahtuman ravintola Tony’s Delissä keskiviikkona 26.9.2018 klo 14-18. Tule näyttämään osaamisesi ja lunasta työpaikka Ravintolakolmiolla! Tapahtuma on täynnä mahtavaa fiilistä, maukasta syötävää, aitoa ravintolatunnelmaa ja paljon avoimia työpaikkoja ympäri Suomen – stadista Lapin tuntureille. Rekrytapahtuma avaa sinulle ovet monipuolisiin ravintoladuuneihin Lapin lomakohteissa! Kaikkien tapahtumassa mukana olleiden […]

Uutinen

Enjoy Akatemia esittäytyy: koulutusta ravintola-alalle

Kaipaatko sparrausta tarjoilijan tai baarityöntekijän tehtäviin? Tunnetko palaavaa intohimoa ravintola-alaa kohtaan? Olemme Enjoy Akatemiassa ajan myötä luoneet käytännönläheisiä menettelytapoja, joilla pyrimme jatkuvasti kehittämään enjoylaisten osaamista sekä kouluttamaan vasta alalle astuneita innokkaita aloittelijoita ravintola-alan tehtäviin. Järjestämme tarjoilijoiden ja baarityöntekijöiden koulutuksia tarvittaessa kaikkialla Helsingistä Utsjoelle. Enjoy Akatemian koulutukset ovat suunnattu intohimoisille tekijöille, jotka ovat kiinnostuneita ravintola-alan töistä […]

Blogaus
Back to top