Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Keittiömestari Helsinkiin, ravintola Casa Mare

Keittiöpäällikkö 31.3.2019 ← Takaisin

Ravintolakolmio-konserni on pääkaupunkiseudulla toimiva yksityinen yritys, joka koostuu 15 yksilöllisestä ravintolasta. Yritys on ollut näkyvä toimija pk-seudun ravintolamaailmassa jo lähes 40 vuotta.

Ravintola Casa Marea kutsutaan paikallisten keskuudessa Lauttasaaren olohuoneeksi ja syystäkin. Kotoisa ravintola toivottaa kaikki nälkäiset suut tervetulleeksi pitkin päivää.
Legendaarinen keittiö kaipailee kuitenkin nyt uutta keittiömestaria. 

Keittiömestarina tärkein tehtäväsi on vastata koko keittiön toiminnasta. Johdat joukkueesi onnistumisen varmistamalla, että homma toimii niin keittiössä, kuin kulissienkin takana. Luot taloa kuvastavan ruokalistan ja hypähdät luontevasti hellan ääreen kiireisen serviisin keskelle.

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta mesun hommista. Saat tiimisi loistamaan omalla asenteellasi ja ammattitaidollasi joka tilanteessa, eivätkä kiireisestkään sesongitkaan saa sinua hätkähtämään. Katelaskenta pitäisi olla sinulla jo hallussa, sillä vastaat ruokatuotteiden hinnoittelusta ja keittiön toiminnan kannattavuudesta.

Tarjoamme sinulle varmasti mielenkiintoisen ja monipuolisen työpaikan. Tähän päälle Ravintolakolmion kattavat henksuedut ja organisaation muiden esimiesten tuki.
Työt alkavat sopimuksen mukaan, mielellään huhtikuun aikana. Aloitat urasi Enjoy:n kautta, mutta tulet siirtymään talon kirjoille tulevaisuudessa.

Kuulostaako sun jutulta? Ota rohkeasti yhteyttä niin katsotaan olisitko meille sopiva tyyppi.

Lisätietoja saat arkisin klo 9-17 joko Mikalta numerosta 0408467384/mika.hirvinen@enjoy.fi tai Juholta numerosta 0447833508/juho.naumanen@enjoy.fi

Hae paikkaa!

VMP yhdistää Enjoy- ja Staff Plus-brändit keväällä 2019

(In English below) VMP selkeyttää palveluvalikoimaansa yhdistämällä Horeca-alan rekrytoinnin ja henkilöstövuokrauksen asiantuntijayrityksensä Enjoyn ja Staff Plussan toiminnat yhdeksi Enjoy-brändiksi keväällä 2019. Muutoksen tuomat hyödyt alkavat näkymään toiminnassamme vaiheittain jo helmikuusta alkaen, kesään mennessä toimimme täydellä teholla koko palveluvalikoiman osalta. Asiakkaille ja työntekijöille muutos ei aiheuta toimenpiteitä, vaan samat tutut yhteyshenkilöt jatkavat helmikuussa hyviksi todettujen ja […]

Uutinen

Uuden ajan Marski rekrytoi

Helsingin parhaalle paikalle avataan alkukesästä 2019 Suomen ensimmäinen Signature-hotelli – Marski by Scandic. Uuden ajan Marski on syntynyt luovan, ennakkoluulottoman ja jatkuvasti uudistuvan Helsingin keskelle. Marski by Scandic on Suomen ensimmäinen Signature-hotelli, mutta ennen kaikkea Marski on inspiroiva areena, jossa luovan ja innovatiivisen Suomen rakentajat, elämyksiä rakastavat vieraamme sekä täydellä sydämellä palveleva henkilökuntamme kohtaavat. Tätä […]

Uutinen
Back to top