Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Keittiömestari Helsinkiin, ravintola Graniittilinna

Esimies Uusimaa ← Takaisin

Ravintolakolmio-konserni on pääkaupunkiseudulla toimiva yksityinen yritys, joka koostuu 15 yksilöllisestä ravintolasta. Yritys on ollut näkyvä toimija pk-seudun ravintolamaailmassa jo lähes 40 vuotta.

Ravintola Graniittilinnasta ei voi erehtyä. Rakennuksen graniittinen julkisivu luo ylhäisen tunnelman ruokailulle. Keittiön puolella tunnelmaa lämmittää talon oma puuhiiligrilli, jonka avulla ruoka saa omaleimaisen ja mehevän maun.
Tähän joukkoon etsimme nyt Keittiömestaria.

Mesun hommiin kuuluu piisin ääressä pyörimisen lisäksi luonnollisesti myös ruoka- ja työvuorolistojen suunnittelua tukkutilauksia unohtamatta. Arkea piristää yksityistilaisuudet, joihin saa suunnitella juuri kyseiselle asiakkaalle räätälöityjä kokonaisuuksia.  

Toivomme, että sinulla on jo kokemusta mesuna pyörimisestä. Kehität mielelläsi uusia kokonaisuuksia hivelemään asiakkaiden makunystyröitä. Olet hellan ääressä kuin kotonasi ja varmistat, että päivän ensimmäinen ja viimeinen nosto ovat just eikä melkein kunnossa. Teet työtä talon muiden esimiesten kanssa, joten tiimihenkisyys katsotaan ehdottomasti eduksi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tehdä ruokaa vähän eri tavalla, kuin muualla. Puuhiiligrillin kanssa työskentelyssä on sitä jotain. Työt alkavat syyskuun alkupuolella tai sopimuksen mukaan. Työsuhde solmitaan Enjoy:n kanssa, mutta tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus siirtyä suoraan talon kirjoille.

Kiinnostuitko? Ole yhteydessä ja kiinnitä itsesi graniitinkovaan porukkaan.

Hae paikkaa!

Enjoy and show your talent -rekrytapahtuma

Enjoy ja Ravintolakolmio järjestävät yhteistyönä Enjoy and show your talent -rekrytapahtuman ravintola Tony’s Delissä keskiviikkona 26.9.2018 klo 14-18. Tule näyttämään osaamisesi ja lunasta työpaikka Ravintolakolmiolla! Tapahtuma on täynnä mahtavaa fiilistä, maukasta syötävää, aitoa ravintolatunnelmaa ja paljon avoimia työpaikkoja ympäri Suomen – stadista Lapin tuntureille. Rekrytapahtuma avaa sinulle ovet monipuolisiin ravintoladuuneihin Lapin lomakohteissa! Kaikkien tapahtumassa mukana olleiden […]

Uutinen

Enjoy Akatemia esittäytyy: koulutusta ravintola-alalle

Kaipaatko sparrausta tarjoilijan tai baarityöntekijän tehtäviin? Tunnetko palaavaa intohimoa ravintola-alaa kohtaan? Olemme Enjoy Akatemiassa ajan myötä luoneet käytännönläheisiä menettelytapoja, joilla pyrimme jatkuvasti kehittämään enjoylaisten osaamista sekä kouluttamaan vasta alalle astuneita innokkaita aloittelijoita ravintola-alan tehtäviin. Järjestämme tarjoilijoiden ja baarityöntekijöiden koulutuksia tarvittaessa kaikkialla Helsingistä Utsjoelle. Enjoy Akatemian koulutukset ovat suunnattu intohimoisille tekijöille, jotka ovat kiinnostuneita ravintola-alan töistä […]

Blogaus
Back to top