Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Keittiömestari Helsinkiin, Ravintola Lasipalatsi

Esimies Uusimaa ← Takaisin

Ravintolakolmio-konserni on pääkaupunkiseudulla toimiva yksityinen yritys, joka koostuu 15 yksilöllisestä ravintolasta. Yritys on ollut näkyvä toimija pk-seudun ravintolamaailmassa jo lähes 40 vuotta. Ravintola Lasipalatsi tunnetaan eritoten herkullisesta ruoastaan ja mahtavasta miljööstään. Ruokalistalla suositaan sesongin tuoreimpia raaka-aineita Lasipalatsin omilla klassikkoannoksilla höystettynä. Tähän klassiseen ravintolaan etsimme nyt keittiömestaria.

Tulet työskentelemään keittiön kylmän puolen keittiömestarina. Tehtäviisi kuuluu perinteisiä mesun hommia kuten tilausten tekemistä, työvuorolistojen suunnittelua ja uusien herkullisten makunystyröitä hivelevien kokonaisuuksien luomista. Vastaat luonnollisesti myös käytännön töiden sujumisesta johtamalla henkilöstöä eteenpäin tähtihyökkääjän elkein. Kulissien takana ohjaat ravintolaa kohti uusia huippuja yhdessä ravintolan toisen keittiömestarin ja keittiöpäälikön kanssa.

Tässä työssä pärjää vain keittiöalan rautainen ammattilainen. Sinulla on aikaisempaa kokemusta keittiömestarin tai vuoropäälikön tehtävistä ja vaikka tulet työskentelemään pääasiassa kallan puolella et vierasta parilan lämpöäkään. Kannat oman vastuusi kunnialla, mutta osaat tarvittaessa syöttää pallon muille esimiehille. Käytännön töiden lisäksi hallitset myös muutamien perustaulukoiden täyttämisen keittiön tehokkaan ja laadukkaan toiminnan takaamiseksi.  

Tarjoamme sinulle työpaikan, jossa pääset toteuttamaan ja kehittämään itseäsi hyvillä henkilöstöeduilla höystettynä. Jos muutat pidemmän matkan takaa, voimme auttaa jopa asunnon saamisessa. Sinulla on tukenasi kokenut ja innostava työyhteisö joka toivottaa sinut tervetulleeksi osaksi työporukkaa. Työt alkavat elokuun aikana tai sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde alkaa Enjoy:n kautta, mutta siirryt tulevaisuudessa suoraan talon kirjoille.

Kiinnostuitko? Ole pikaisesti ja rohkeasti yhteydessä niin katsotaan oletko meille sopiva tyyppi.    

Hae paikkaa!

Lapin paljastuksia, osa 1: Me ollaan duuniperhe

Tunturiin muuttaessa uuteen talvipaikkaan totuttelu voi viedä hieman aikaa, mutta aivan huomaamatta oletkin jo sopeutunut ilmastoon ja ympäröiviin maisemiin, sekä saanut uusia kavereita työtovereistasi. Viimeisistä on pakko kertoa erikseen. Lapissa jokaisella tunturilla on oma kupla kaiken tason enjoylaisista – me pyritään olemaan tiiviisti yhdessä työ- ja vapaapäivänä sekä luomaan ainutlaatuisia Lappi klaani -elämyksiä. Enjoyn tyypeille […]

Blogaus

Ravintola-alan superammattilaiset, Lapista talviduunia hakemaan – mars!

Miljoonat tähdet tuikkivat yötaivaalla. Ei liikenteen melua. Ympärillä aito Lapin villi luonto ja taivaalla tanssivat revontulet. Ah, miten ihanaa… olla töissä?!

Blogaus
Back to top