Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Keittiömestari Helsinkiin, ravintola Meritorppa

Keittiömestari Uusimaa 20.11.2018 ← Takaisin

Ravintola Meritorppa on Hilton Hotel Kalastajatorpan yhteydessä toimiva à la carte ravintola. Listalta löytyy runsaasti kotimaisia makuja kansainvälisillä vivahteilla höystettynä. Chef’s menulta löytyy aina sesongin parhaat tuotteet. Haemme Meritorpan joukkoon kunnianhimoista keittiömestaria.

Työnkuvasi koostuu tiimin vetämisestä ja uusien suussa sulavien makuelämysten luomisesta asiakkaille pitäen kiinni korkeasta laadusta ja kestävän kehityksen periaatteista. Otat aina huomioon sesongin parhaat raaka-aineet ja ruokamaailman uusimmat tuulet.

Toivomme, että keittiön johtaminen on sinulla veressä ja mesun päivittäiset vastuut tulevat sinulta jo selkärangasta. Otat työssäsi huomioon, myös taloudelliset asiat sillä toimit tulosvastuullisessa asemassa. Kiireen keskellä johdat joukkosi läpi kovimmankin kiirepäivän.

Tarjoamme sinulle paikan, jossa saat toteuttaa itseäsi. Pyrimme tukemaan työ- ja vapaa-ajan tasapainoa, jotta voit keskittää energiasi luovaan keittiötyöskentelyyn ja ainutkertaisten kokemusten tarjoamiseen vieraillemme. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä joten hae epäröimättä jos kiinnostuit. Työsuhteesi alkaa Enjoy:n kanssa, mutta siirryt tulevaisuudessa suoraan talon kirjoille.

Hae paikkaa!

Lappiin lähtijöiden muistilista

Joka talvikausi Enjoyn tekijämiehet sekä -naiset hurmaavat Lapin lomakohteet vankalla ammattitaidollaan ja painavat hommia into piukassa. Mikäli sinäkin olet saanut äidinmaidossa timantinkovan työmotivaation, ja ajatus lähteä töihin tunturiin houkuttelee kovasti, mutta muutamia epävarmuustekijöitä on vielä läsnä, niin jatka lukemista. Olemme valmistaneet Lapin työmatkaasi varten muistilistan tärkeistä asioista. Suosittelemme ottamaan seuraavat kokeneiden tunturin kävijöiden vinkit vastaan. […]

Blogaus

Enjoy and show your talent -rekrytapahtuma

Enjoy ja Ravintolakolmio järjestävät yhteistyönä Enjoy and show your talent -rekrytapahtuman ravintola Tony’s Delissä keskiviikkona 26.9.2018 klo 14-18. Tule näyttämään osaamisesi ja lunasta työpaikka Ravintolakolmiolla! Tapahtuma on täynnä mahtavaa fiilistä, maukasta syötävää, aitoa ravintolatunnelmaa ja paljon avoimia työpaikkoja ympäri Suomen – stadista Lapin tuntureille. Rekrytapahtuma avaa sinulle ovet monipuolisiin ravintoladuuneihin Lapin lomakohteissa! Kaikkien tapahtumassa mukana olleiden […]

Uutinen
Back to top