Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Keittiömestari Helsinkiin, ravintola Meritorppa

Keittiömestari Uusimaa ← Takaisin

Ravintola Meritorppa on Hilton Hotel Kalastajatorpan yhteydessä toimiva à la carte ravintola. Listalta löytyy runsaasti kotimaisia makuja kansainvälisillä vivahteilla höystettynä. Chef’s menulta löytyy aina sesongin parhaat tuotteet. Haemme Meritorpan joukkoon kunnianhimoista keittiömestaria.

Työnkuvasi koostuu tiimin vetämisestä ja uusien suussa sulavien makuelämysten luomisesta asiakkaille pitäen kiinni korkeasta laadusta ja kestävän kehityksen periaatteista. Otat aina huomioon sesongin parhaat raaka-aineet ja ruokamaailman uusimmat tuulet.

Toivomme, että keittiön johtaminen on sinulla veressä ja mesun päivittäiset vastuut tulevat sinulta jo selkärangasta. Otat työssäsi huomioon, myös taloudelliset asiat sillä toimit tulosvastuullisessa asemassa. Kiireen keskellä johdat joukkosi läpi kovimmankin kiirepäivän.

Tarjoamme sinulle paikan, jossa saat toteuttaa itseäsi. Pyrimme tukemaan työ- ja vapaa-ajan tasapainoa, jotta voit keskittää energiasi luovaan keittiötyöskentelyyn ja ainutkertaisten kokemusten tarjoamiseen vieraillemme. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä joten hae epäröimättä jos kiinnostuit. Työsuhteesi alkaa Enjoy:n kanssa, mutta siirryt tulevaisuudessa suoraan talon kirjoille.

Hae paikkaa!

Enjoy and show your talent -rekrytapahtuma

Enjoy ja Ravintolakolmio järjestävät yhteistyönä Enjoy and show your talent -rekrytapahtuman ravintola Tony’s Delissä keskiviikkona 26.9.2018 klo 14-18. Tule näyttämään osaamisesi ja lunasta työpaikka Ravintolakolmiolla! Tapahtuma on täynnä mahtavaa fiilistä, maukasta syötävää, aitoa ravintolatunnelmaa ja paljon avoimia työpaikkoja ympäri Suomen – stadista Lapin tuntureille. Rekrytapahtuma avaa sinulle ovet monipuolisiin ravintoladuuneihin Lapin lomakohteissa! Kaikkien tapahtumassa mukana olleiden […]

Uutinen

Enjoy Akatemia esittäytyy: koulutusta ravintola-alalle

Kaipaatko sparrausta tarjoilijan tai baarityöntekijän tehtäviin? Tunnetko palaavaa intohimoa ravintola-alaa kohtaan? Olemme Enjoy Akatemiassa ajan myötä luoneet käytännönläheisiä menettelytapoja, joilla pyrimme jatkuvasti kehittämään enjoylaisten osaamista sekä kouluttamaan vasta alalle astuneita innokkaita aloittelijoita ravintola-alan tehtäviin. Järjestämme tarjoilijoiden ja baarityöntekijöiden koulutuksia tarvittaessa kaikkialla Helsingistä Utsjoelle. Enjoy Akatemian koulutukset ovat suunnattu intohimoisille tekijöille, jotka ovat kiinnostuneita ravintola-alan töistä […]

Blogaus
Back to top