<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=678773372581530&ev=PageView&noscript=1" />

Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Keittiömestari Helsinkiin, Unicafe

Keittiömestari Uusimaa 30.7.2019 ← Takaisin

UniCafen tavoitteena on olla vastuullisuuden edelläkävijä kaikessa mitä teemme. Unicafe haluaa olla eturintamassa tuomassa uudenlaisia raaka-aineita keittiöihinsä, tarjota herkullista ruokaa sekä ylittää asiakkaiden odotukset päivittäin. Unicafe on 100 % opiskelijoiden omistama ja toimii siellä missä hekin: kaikilla Helsingin yliopiston kampuksilla. 17 ravintolaa palvelee päivittäin tuhansia paremman tulevaisuuden eteen työskenteleviä opiskelijoita ja tutkijoita.

Haemme Unicafen osaavaan joukkoon KEITTIÖMESTARIA SUOMEN SUURIMPAAN OPISKELIJARAVINTOLAAN kokoaikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevaan toimipaikkaan

Ylioppilasaukion UniCafesta remontoidaan kesän aikana Suomen hienoin opiskelijaravintola ja nyt haemme keittiöön tiiminvetäjää. Työssäsi vastaat suuren opiskelijaravintolan keittiön liikeidean ja toimintamallien mukaisesta laadukkaasta päivittäistoiminnasta ja palvelusta sekä töiden organisoinnista. Toimit ravintolapäällikön alaisuudessa ja keittiötyöntekijöiden esihenkilönä.

Ruokainnovaatiot, vegaaniruoka, luomu, Reilu kauppa, hävikkiruoka – UniCafe tunnetaan fiksujen ja kestävien valintojen mahdollistajana ja opiskelijaruokailun tulevaisuuden suunnannäyttäjänä. Tunnistitko itsesi? Tervetuloa mukaan!

Koulutuksella ja kokemuksella hankittu ammattitaito sekä suomen ja englannin kielen kirjallinen ja suullinen osaaminen antavat edellytykset työssäsi onnistumiseen. Sinulta löytyy suurkeittiöalan, tilausravintolatoiminnan ja ketjutoiminnan kokemusta sekä halua tulosvastuulliseen ja menestyksekkääseen ravintolan keittiön johtamiseen. Olet reipas ravintola-alan osaaja, jolla riittää virtaa ja hymyä tiukemmassakin työtahdissa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden monipuoliseen ja haastavaan työhön vastuullisessa, opiskelijaomisteisessa ravintolayrityksessä. Mielenkiintoista työtä on paljon, ja tukenasi on joukko ammattitaitoisia työkavereita. Uskomme vahvasti moniarvoiseen ja monimuotoisuutta tukevaan työyhteisöön.

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 7.7.2019 mennessä. Haastattelut aloitamme hakuaikana ja paikka täytetään sopivan hakijan löydyttyä.

Liity joukkoomme tuottamaan ylivertaisia asiakaskokemuksia dynaamisessa ja innovatiivisessa ympäristössä!

 

UniCafe on osa Ylvan liiketoimintaa, rakennamme kestävämpää tulevaisuutta konkreettisilla teoilla. Liiketoimintamme keskittyvät kiinteistö- ja finanssisijoituksiin sekä majoitus- ja ravintola-alaan. Olemme Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan omistama yritys ja mahdollistamme tuotoillamme aktiivista opiskelijaelämää. Meille tuloksellisuus tarkoittaa kestäviä päätöksiä, joiden avulla olemme osa kaupunkia ja yhteiskuntaa myös seuraavat 150 vuotta.

 

Enjoy toimii yhteistyössä Unicafen kanssa rekrytoinnin toteutuksessa. 

Hae paikkaa!

VMP ja Smile yhdistyvät henkilöstöpalvelualan suunnannäyttäjäksi

VMP- konserni, jonka osana myös Enjoy toimii, on yhdistymässä toisen henkilöstöpalvelualan yrityksen, Smilen kanssa. Järjestely tuo yhteen kaksi henkilöstöpalveluiden kärkiyritystä, joilla on yhdessä vahvempi markkina-asema ja entistä parempi kyky uudistaa työelämää. Yhdistyminen on strategisesti tärkeä askel molemmille yhtiöille, joka mahdollistaa panostukset digitalisaatioon ja uusien palveluiden kehittämiseen. Yhdistymisen odotetaan luovan lisäarvoa yhtiön asiakkaille, työntekijöille ja osakkeenomistajille. […]

Uutinen

Asiakaskokemuksesta kilpailuetua henkilöstöpalvelualalle

Asiakaskokemuksesta kilpailuetua henkilöstöpalvelualalle – VMP yhtenäistää yritystensä asiakaskokemusmittareita VMP Oyj:n liiketoimintojen keskeisimpiä teemoja on parhaan asiakaskokemuksen tuottaminen. VMP Varamiespalvelu on viime vuosina tutkinut asiakaskokemustaan menestyksekkäästi NPS-mittarin avulla. Sama jatkuvan ja osallistavan mittauksen formaatti jalkautettiin ensimmäiseksi VMP-yhtiön viime vuoden vaihteessa ostamaan Enjoyhin. Hotelli-, ravintola- ja kahvilamaailman henkilöstövuokraus- ja rekrytointiosaaja Enjoy käynnisti asiakaskokemuksensa mittaamisen ymmärtääkseen asiakkaitaan ja […]

Uutinen
Back to top