<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=678773372581530&ev=PageView&noscript=1" />

Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Keittiömestari/kokki Ouluun, ravintola El Sabor

Kokki Pohjois-pohjanmaa ← Takaisin

 

Finlandia Hotel Airport Oulu on perheyritys lähellä Oulun lentokenttää, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Hotellissa on 40 huonetta, kokoustilat, 100-paikkainen espanjalainen ravintola El Sabor sekä tilausravintolana toimiva Vihiluodon kota. Finlandia Hotel Airport Oulu on osa Finlandia Hotels -ketjua, johon kuuluu 14 hotellia ympäri Suomea.

 

Ravintola tarjoaa makuelämyksiä sekä hotellin että lähiympäristön asukkaille. Päiväkokouksiin valmistetaan tarvittavat lounasruoat tilauksen mukaan. El Saborissa käytetään paikallisia, tuoreita raaka-aineita ja ravintolassa pääset kehittämään myös olemassa olevaa ruokakonseptia.

Ravintola on avoinna ma-la klo 16-22 ja työ on kaksivuorotyötä. Ravintola toimii myös tilausravintolana, joten toivomme joustavuutta työaikojen suhteen.

Edellytämme hakijalta alan koulutusta sekä ja jo muutaman vuoden kokemusta à la carte ruoan valmistuksesta. Oma aloitteista asennetta ja aitoa kiinnostusta alaa kohtaan. Paineensietokyky ja joustavuus tulee olla osa sinua.

Tarjoamme monipuoliset keittiön työtehtävät. Mahdollisuuden kehittyä ja edetä uralla. Osallistua ruokatuotteen kehittämiseen. Tietysti loistavat työkaverit. Palkkaus sopimuksen mukaan ja vähintään 90h/ 3vko. Valittu henkilö työllistyy Enjoyn kautta ja myöhemmin on mahdollista siirtyä talon kirjoille.

 


 


Hae paikkaa!

VMP ja Smile yhdistyvät henkilöstöpalvelualan suunnannäyttäjäksi

VMP- konserni, jonka osana myös Enjoy toimii, on yhdistymässä toisen henkilöstöpalvelualan yrityksen, Smilen kanssa. Järjestely tuo yhteen kaksi henkilöstöpalveluiden kärkiyritystä, joilla on yhdessä vahvempi markkina-asema ja entistä parempi kyky uudistaa työelämää. Yhdistyminen on strategisesti tärkeä askel molemmille yhtiöille, joka mahdollistaa panostukset digitalisaatioon ja uusien palveluiden kehittämiseen. Yhdistymisen odotetaan luovan lisäarvoa yhtiön asiakkaille, työntekijöille ja osakkeenomistajille. […]

Uutinen

Asiakaskokemuksesta kilpailuetua henkilöstöpalvelualalle

Asiakaskokemuksesta kilpailuetua henkilöstöpalvelualalle – VMP yhtenäistää yritystensä asiakaskokemusmittareita VMP Oyj:n liiketoimintojen keskeisimpiä teemoja on parhaan asiakaskokemuksen tuottaminen. VMP Varamiespalvelu on viime vuosina tutkinut asiakaskokemustaan menestyksekkäästi NPS-mittarin avulla. Sama jatkuvan ja osallistavan mittauksen formaatti jalkautettiin ensimmäiseksi VMP-yhtiön viime vuoden vaihteessa ostamaan Enjoyhin. Hotelli-, ravintola- ja kahvilamaailman henkilöstövuokraus- ja rekrytointiosaaja Enjoy käynnisti asiakaskokemuksensa mittaamisen ymmärtääkseen asiakkaitaan ja […]

Uutinen
Back to top