Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Keittiömestari Lappiin talveksi 2018-2019, Aurora Village

Keittiömestari Lappi ← Takaisin

Miljoonat tähdet tuikkivat yötaivaalla. Ei liikenteen melua. Ympärillä aito Lapin villi luonto ja taivaalla tanssivat revontulet. Puhtaat kalastusvedet aivan kävelymatkan päässä. Kuulostaako mahdottomalta? Ei enään sillä etsimme keittiömestaria Ivaloon Aurora Villageen.

60 paikkainen ravintola sijaitsee luonnon keskellä, mutta kuitenkin vain parin kilometrin päässä Ivalon palveluista. Alueella asiakkaat majoittuvat kodanomaisissa huoneissa, joista pääsevät lasiseinän läpi ihailemaan revontulten loistoa. Asiakaskunta on pääosin ulkomaalaisia turisteja.

Hakemaltamme henkilöltä edellytämme jo muutaman vuoden kokemusta à la carte -keittiön esimiehenä toimimisesta. Työnkuvaan kuuluu katelaskentaa, tavaran tilaamista sekä operatiivisen toiminnan johtamista ja suunnittelua. Keittiömestarin alaisuuteen tulee lisäksi kaksi kokkia.

Työt alkavat elokuun lopussa toiminnan suunnittelulla sekä ruokalistojen teolla ja kestävät huhtikuulle 2019. Majoitus löytyy huokeaan hintaan ja palkkaus on sopimuksen mukaan. Mahdollisuus siirtyä talon kirjoille siirtymäajan jälkeen.

 

Hae paikkaa!

Ajankohtaista Enjoylla

→ Katso kaikki uutiset

Kesäsesongin duunipaikoissa on haku päällä

Joka kesä Suomen kuumimmat paistopisteet ja viileimmät kesäterassit on miehitetty Enjoyn erikoiskundeilla- ja mimmeillä. Taas on aika jakaa tämän kesän duunit ja työvälineet! Enjoylla on avoinna monia ravintola-alan kesätyöpaikkoja, sesonkihommia ja pidempiaikaisia työsuhteita useissa eri kohteissa, kaupungeissa ja lomakeskuksissa – lähes kirjaimellisesti Hangosta Utsjoelle. Etsimme erityisesti: baaritiskin nurjalla puolella villiintyviä baarityöntekijöitä, keittiön hektisyydessä kyntensä näyttäviä […]

Uutinen

Etsimme omaan hallintoomme Lead Developeria

Etsimme omaan hallintoomme LEAD DEVELOPERIA kehittämään hotelli- ja ravintola-alan rekrytointipalveluita yhdessä kehitystiimin ja yhteistyökumppanien kanssa. Extremely Nice Job Oy – tuttavallisemmin Enjoy – on valtakunnallisesti toimiva henkilöstöpalveluyritys. Ravintola-alalla meidät tunnetaan rautaisista ammattilaisistamme ja alan vahvasta tuntemuksesta. Verkostomme kattaa koko Suomen alueella yli 5000 ravintola-alan ammattilaista. Asiakasyrityksemme sijaitsevat kaupunkien sykkeessä sekä sesonkikohteissa ympäri Suomea. Toimialan kasvaessa […]

Uutinen
Back to top