Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Keittiömestari Nurmeksen Break Sokos Hotel Bombaan

Keittiöpäällikkö Pohjois-Karjala ← Takaisin

Täysin uudistunut Break Sokos Hotel Bomba Pielisen rannalla Pohjois-Karjalassa on uniikki ja kaunis ympärivuotinen matkailukohde. Kun sielu tarvitsee lepoa ja ravintoa, Bomba on SE paikka minne tulla. 

Nyt tämä ainutlaatuinen hotelli ja sen uutuuttaan hohtava keittiö tarvitsee keittiöpäällikön, henkilön joka tuntee hotellien keittiöiden haasteet, mutta samalla pystyy tuomaan on sydämensä – jos ei nyt lautasella, mutta koko yhteisön hyväksi. Hotellin keittiötoimintojen pyörittäminen menestyksekkäästi vaatii kokemusta hotelli- ja keittiömaailmasta, erinomaista organisointikykyä ja henkilöstöjohtamisen taitoa. Kukaan ei ole koskaan väittänyt kokkaamisen olevan helppoa, joten hyvä mesu tukee omaa porukkaansa arjen haasteissa. 

Hyvän keittiöpäällikön makupaletista löytyy ratkaisut juhla-, kokous- ja tapahtumapalveluihin sekä tietysti AC-ravintolaan, brekua unohtamatta.

Duuni on vakituinen talon kirjoilla ja siihen toki kuuluu omat etunsa.

Hae paikkaa!

Enjoy and show your talent -rekrytapahtuma

Enjoy ja Ravintolakolmio järjestävät yhteistyönä Enjoy and show your talent -rekrytapahtuman ravintola Tony’s Delissä keskiviikkona 26.9.2018 klo 14-18. Tule näyttämään osaamisesi ja lunasta työpaikka Ravintolakolmiolla! Tapahtuma on täynnä mahtavaa fiilistä, maukasta syötävää, aitoa ravintolatunnelmaa ja paljon avoimia työpaikkoja ympäri Suomen – stadista Lapin tuntureille. Rekrytapahtuma avaa sinulle ovet monipuolisiin ravintoladuuneihin Lapin lomakohteissa! Kaikkien tapahtumassa mukana olleiden […]

Uutinen

Enjoy Akatemia esittäytyy: koulutusta ravintola-alalle

Kaipaatko sparrausta tarjoilijan tai baarityöntekijän tehtäviin? Tunnetko palaavaa intohimoa ravintola-alaa kohtaan? Olemme Enjoy Akatemiassa ajan myötä luoneet käytännönläheisiä menettelytapoja, joilla pyrimme jatkuvasti kehittämään enjoylaisten osaamista sekä kouluttamaan vasta alalle astuneita innokkaita aloittelijoita ravintola-alan tehtäviin. Järjestämme tarjoilijoiden ja baarityöntekijöiden koulutuksia tarvittaessa kaikkialla Helsingistä Utsjoelle. Enjoy Akatemian koulutukset ovat suunnattu intohimoisille tekijöille, jotka ovat kiinnostuneita ravintola-alan töistä […]

Blogaus
Back to top