Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Keittiömestari Nurmeksen Break Sokos Hotel Bombaan

Keittiöpäällikkö Pohjois-Karjala ← Takaisin

Täysin uudistunut Break Sokos Hotel Bomba Pielisen rannalla Pohjois-Karjalassa on uniikki ja kaunis ympärivuotinen matkailukohde. Kun sielu tarvitsee lepoa ja ravintoa, Bomba on SE paikka minne tulla. 

Nyt tämä ainutlaatuinen hotelli ja sen uutuuttaan hohtava keittiö tarvitsee keittiöpäällikön, henkilön joka tuntee hotellien keittiöiden haasteet, mutta samalla pystyy tuomaan on sydämensä – jos ei nyt lautasella, mutta koko yhteisön hyväksi. Hotellin keittiötoimintojen pyörittäminen menestyksekkäästi vaatii kokemusta hotelli- ja keittiömaailmasta, erinomaista organisointikykyä ja henkilöstöjohtamisen taitoa. Kukaan ei ole koskaan väittänyt kokkaamisen olevan helppoa, joten hyvä mesu tukee omaa porukkaansa arjen haasteissa. 

Hyvän keittiöpäällikön makupaletista löytyy ratkaisut juhla-, kokous- ja tapahtumapalveluihin sekä tietysti AC-ravintolaan, brekua unohtamatta.

Duuni on vakituinen talon kirjoilla ja siihen toki kuuluu omat etunsa.

Hae paikkaa!

Ajankohtaista Enjoylla

→ Katso kaikki uutiset

Kesäsesongin duunipaikoissa on haku päällä

Joka kesä Suomen kuumimmat paistopisteet ja viileimmät kesäterassit on miehitetty Enjoyn erikoiskundeilla- ja mimmeillä. Taas on aika jakaa tämän kesän duunit ja työvälineet! Enjoylla on avoinna monia ravintola-alan kesätyöpaikkoja, sesonkihommia ja pidempiaikaisia työsuhteita useissa eri kohteissa, kaupungeissa ja lomakeskuksissa – lähes kirjaimellisesti Hangosta Utsjoelle. Etsimme erityisesti: baaritiskin nurjalla puolella villiintyviä baarityöntekijöitä, keittiön hektisyydessä kyntensä näyttäviä […]

Uutinen

Etsimme omaan hallintoomme Lead Developeria

Etsimme omaan hallintoomme LEAD DEVELOPERIA kehittämään hotelli- ja ravintola-alan rekrytointipalveluita yhdessä kehitystiimin ja yhteistyökumppanien kanssa. Extremely Nice Job Oy – tuttavallisemmin Enjoy – on valtakunnallisesti toimiva henkilöstöpalveluyritys. Ravintola-alalla meidät tunnetaan rautaisista ammattilaisistamme ja alan vahvasta tuntemuksesta. Verkostomme kattaa koko Suomen alueella yli 5000 ravintola-alan ammattilaista. Asiakasyrityksemme sijaitsevat kaupunkien sykkeessä sekä sesonkikohteissa ympäri Suomea. Toimialan kasvaessa […]

Uutinen
Back to top