Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Keittiömestari Nurmeksen Break Sokos Hotel Bombaan

Keittiöpäällikkö Pohjois-Karjala ← Takaisin

Täysin uudistunut Break Sokos Hotel Bomba Pielisen rannalla Pohjois-Karjalassa on uniikki ja kaunis ympärivuotinen matkailukohde. Kun sielu tarvitsee lepoa ja ravintoa, Bomba on SE paikka minne tulla. 

Nyt tämä ainutlaatuinen hotelli ja sen uutuuttaan hohtava keittiö tarvitsee keittiöpäällikön, henkilön joka tuntee hotellien keittiöiden haasteet, mutta samalla pystyy tuomaan on sydämensä – jos ei nyt lautasella, mutta koko yhteisön hyväksi. Hotellin keittiötoimintojen pyörittäminen menestyksekkäästi vaatii kokemusta hotelli- ja keittiömaailmasta, erinomaista organisointikykyä ja henkilöstöjohtamisen taitoa. Kukaan ei ole koskaan väittänyt kokkaamisen olevan helppoa, joten hyvä mesu tukee omaa porukkaansa arjen haasteissa. 

Hyvän keittiöpäällikön makupaletista löytyy ratkaisut juhla-, kokous- ja tapahtumapalveluihin sekä tietysti AC-ravintolaan, brekua unohtamatta.

Duuni on vakituinen talon kirjoilla ja siihen toki kuuluu omat etunsa.

Hae paikkaa!

Lapin paljastuksia, osa 1: Me ollaan duuniperhe

Tunturiin muuttaessa uuteen talvipaikkaan totuttelu voi viedä hieman aikaa, mutta aivan huomaamatta oletkin jo sopeutunut ilmastoon ja ympäröiviin maisemiin, sekä saanut uusia kavereita työtovereistasi. Viimeisistä on pakko kertoa erikseen. Lapissa jokaisella tunturilla on oma kupla kaiken tason enjoylaisista – me pyritään olemaan tiiviisti yhdessä työ- ja vapaapäivänä sekä luomaan ainutlaatuisia Lappi klaani -elämyksiä. Enjoyn tyypeille […]

Blogaus

Ravintola-alan superammattilaiset, Lapista talviduunia hakemaan – mars!

Miljoonat tähdet tuikkivat yötaivaalla. Ei liikenteen melua. Ympärillä aito Lapin villi luonto ja taivaalla tanssivat revontulet. Ah, miten ihanaa… olla töissä?!

Blogaus
Back to top