Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Keittiön vuoromestari Espoo, Glo Hotel Sello

Vuoromestari Uusimaa 30.5.2019 ← Takaisin

GLO Hotel Sello sijaitsee Espoon parhaalla paikalla, erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. GLO Grill Kitchen tarjoaa aamiaista, lounasta ja illallista. Ravintolassamme grillataan intohimoisesti ympäri vuoden.
Keittiön grillibileissä on avoin kutsu yhdelle keittiön vuoromestarille.

 Ruoka ja varsinkin grillaus on sinulle sydämen asia. Elät uusien trendien aallonharjalla ja olet jatkuvasti etsimässä sitä seuraavaa suurta hittiä. Kokemusta keittiön esimiestyöstä olet jo hankkinut muutaman vuoden. Keittiössä kommunikoit suomeksi ja englanniksi. Vuoromestarina vastaat laadunvalvonnasta ja työnjohtamisesta vuorossasi, tavarantilauksista, inventaariosta ja omavalvonnasta. Osallistut tuotekehitykseen yhdessä keittiömestarin kanssa. Työ on monipuolista ja tarjoaa mielenkiintoiset kehitysmahdollisuudet yhtiössämme. Kämp Collection Hotellien monipuoliset henkilökuntaedut tukevat laadukasta vapaa-ajan viettoasi.

Herahtiko vesi kielelle? Lisätietoja työtehtävistä antaa keittiömestari Ville Lehto ville.lehto@glohotels.fi Työt alkavat sopimuksen mukaan. Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakulomake alla olevasta linkistä. Aloitat työsuhteesi Enjoy:n kanssa,  mutta tulet siirtymään tulevaisuudessa talon kirjoille. Huomioimme vain hakulinkin kautta saapuneet hakemukset. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae paikkaa!

VMP yhdistää Enjoy- ja Staff Plus-brändit keväällä 2019

(In English below) VMP selkeyttää palveluvalikoimaansa yhdistämällä Horeca-alan rekrytoinnin ja henkilöstövuokrauksen asiantuntijayrityksensä Enjoyn ja Staff Plussan toiminnat yhdeksi Enjoy-brändiksi keväällä 2019. Muutoksen tuomat hyödyt alkavat näkymään toiminnassamme vaiheittain jo helmikuusta alkaen, kesään mennessä toimimme täydellä teholla koko palveluvalikoiman osalta. Asiakkaille ja työntekijöille muutos ei aiheuta toimenpiteitä, vaan samat tutut yhteyshenkilöt jatkavat helmikuussa hyviksi todettujen ja […]

Uutinen

Uuden ajan Marski rekrytoi

Helsingin parhaalle paikalle avataan alkukesästä 2019 Suomen ensimmäinen Signature-hotelli – Marski by Scandic. Uuden ajan Marski on syntynyt luovan, ennakkoluulottoman ja jatkuvasti uudistuvan Helsingin keskelle. Marski by Scandic on Suomen ensimmäinen Signature-hotelli, mutta ennen kaikkea Marski on inspiroiva areena, jossa luovan ja innovatiivisen Suomen rakentajat, elämyksiä rakastavat vieraamme sekä täydellä sydämellä palveleva henkilökuntamme kohtaavat. Tätä […]

Uutinen
Back to top