Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Keittiön vuoromestari Ouluun, Viikinkiravintola Harald

Vuoromestari Pohjois-pohjanmaa 21.4.2019 ← Takaisin

Viikinkiravintola Harald on valloittanut rennolla ja kutsuvalla tyylillään jo läpi suomen. 

Seitsemällä paikkakunnalla toimiva elämyksellinen konsepti tunnetaan hyväntahtoisella huumorilla maustetusta palvelusta sekä runsaasta ja herkullisesta ruoasta. Haraldissa uskomme yhdessä tekemiseen ja vuoropäällikön tärkeimpiä tehtäviä on auttaa henkilökuntaa onnistumaan työssään ja palvelemaan asiakkaitamme lämminhenkisesti, ystävällisesti ja aktiivisesti.

Tärkein tehtäväsi on pitää huolta siitä, että kaikki kaikki sujuu keittiön puolella sujuvasti ja kompaat keittiömestaria. Toimit vuorossa esimerkkinä muille työntekijöille. Ratkaiset vuoron aikana mahdollisesti ilmenevät ongelmat ja osallistut aktiivisesti käytännön töihin. Avustat tarvittaessa keittiömestaria varastohallinnassa ja työvuorolistojen suunnittelussa.

Koska kyseessä on monipuolinen työ, toivomme sinultakin jo kokemusta erilaisista keittiöympäristöistä. Aikaisempi esimieskokemus on tietenkin plussaa. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tarjoamme kokoaikaisen työsuhteen ja kilpailukykyisen palkan, työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja työsopimus tehdään Enjoyn kanssa, jolloin tulet olemaan osa Enjoy-perhettämme ja saat työnantajan puolelta täyden tuen urasi kehittämisessä. 

Haethan heti, niin pääset mukaan huippuun viikinkiporukkaan!

Hae paikkaa!

VMP yhdistää Enjoy- ja Staff Plus-brändit keväällä 2019

(In English below) VMP selkeyttää palveluvalikoimaansa yhdistämällä Horeca-alan rekrytoinnin ja henkilöstövuokrauksen asiantuntijayrityksensä Enjoyn ja Staff Plussan toiminnat yhdeksi Enjoy-brändiksi keväällä 2019. Muutoksen tuomat hyödyt alkavat näkymään toiminnassamme vaiheittain jo helmikuusta alkaen, kesään mennessä toimimme täydellä teholla koko palveluvalikoiman osalta. Asiakkaille ja työntekijöille muutos ei aiheuta toimenpiteitä, vaan samat tutut yhteyshenkilöt jatkavat helmikuussa hyviksi todettujen ja […]

Uutinen

Uuden ajan Marski rekrytoi

Helsingin parhaalle paikalle avataan alkukesästä 2019 Suomen ensimmäinen Signature-hotelli – Marski by Scandic. Uuden ajan Marski on syntynyt luovan, ennakkoluulottoman ja jatkuvasti uudistuvan Helsingin keskelle. Marski by Scandic on Suomen ensimmäinen Signature-hotelli, mutta ennen kaikkea Marski on inspiroiva areena, jossa luovan ja innovatiivisen Suomen rakentajat, elämyksiä rakastavat vieraamme sekä täydellä sydämellä palveleva henkilökuntamme kohtaavat. Tätä […]

Uutinen
Back to top