Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Keittiön Vuoromestari, Ravintola Suomenlinnan Panimo

28.3.2019 ← Takaisin

Ravintolakolmio-konserni on pääkaupunkiseudulla toimiva yksityinen yritys, joka koostuu 15 yksilöllisestä ravintolasta. Yritys on ollut näkyvä toimija pk-seudun ravintolamaailmassa jo lähes 40 vuotta.

Ravintola Suomenlinnan Panimo sijaitsee 15 minuutin merimatkan päässä Helsingin Kauppatorin rannasta, heti Suomenlinnan päälaiturin edessä. Tämä vanhassa kasarmirakennuksessa toimiva ravintola tarjoaa vierailleen perinteisen krouvikulttuurin hengessä konstailematonta ruokaa, jossa maku ja laatu ovat tärkeimmät prioriteetit. Ravintolassa on, myös nimensä mukaisesti laaja valikoima laadukkaita oluita ja ryhmille on tarjolla panimomestarin vetämiä kierroksia oluen historiaan maistatuksia unohtamatta.

Tänne historialliselle linnoitussaarelle etsimme kesäkaudelle keittiön vuoromestaria.

Tärkein tehtäväsi on on pitää huolta siitä, että kaikki kaikki sujuu keittiön puolella sujuvasti. Toimit vuorossa esimerkkinä muille työntekijöille. Ratkaiset vuoron aikana mahdollisesti ilmenevät ongelmat ja osallistut aktiivisesti käytännön töihin. Avustat tarvittaessa keittiömestaria varastohallinnassa ja työvuorolistojen suunnittelussa. 

Koska kyseessä on monipuolinen työ, toivomme sinultakin jo monipuolista kokemusta erilaisista keittiöistä. Aikaisempi esimieskokemus on tietenkin plussaa. Luvassa voi olla, myös keikkoja keittiön ulkopuolella joten ethän arasta asiakaspalvelua.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä historiallisella suomenlinnan saarella. Pääset toteuttamaan itseäsi ja kehittämään taitojasi entistä terävimmiksi. Tämän lisäksi saat mahtavan työporukan ja  Työt alkavat joustavasti huhtikuun alkupäässä ja jatkuvat elo-syyskuulle asti. Tämän jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä muihin konsernin toimipisteisiin. Tunteja on luvassa täydet 112,5h/3vkoa. Työsuhde solmitaan Enjoy:n kanssa.

 

Lisätietoja antaa Mika Hirvinen: Puh nro 0408467384/mika.hirvinen@enjoy.fi tai Juho Naumanen: Puh nro: 0447833508/juho.naumanen@enjoy.fi

Hae paikkaa!

VMP yhdistää Enjoy- ja Staff Plus-brändit keväällä 2019

(In English below) VMP selkeyttää palveluvalikoimaansa yhdistämällä Horeca-alan rekrytoinnin ja henkilöstövuokrauksen asiantuntijayrityksensä Enjoyn ja Staff Plussan toiminnat yhdeksi Enjoy-brändiksi keväällä 2019. Muutoksen tuomat hyödyt alkavat näkymään toiminnassamme vaiheittain jo helmikuusta alkaen, kesään mennessä toimimme täydellä teholla koko palveluvalikoiman osalta. Asiakkaille ja työntekijöille muutos ei aiheuta toimenpiteitä, vaan samat tutut yhteyshenkilöt jatkavat helmikuussa hyviksi todettujen ja […]

Uutinen

Uuden ajan Marski rekrytoi

Helsingin parhaalle paikalle avataan alkukesästä 2019 Suomen ensimmäinen Signature-hotelli – Marski by Scandic. Uuden ajan Marski on syntynyt luovan, ennakkoluulottoman ja jatkuvasti uudistuvan Helsingin keskelle. Marski by Scandic on Suomen ensimmäinen Signature-hotelli, mutta ennen kaikkea Marski on inspiroiva areena, jossa luovan ja innovatiivisen Suomen rakentajat, elämyksiä rakastavat vieraamme sekä täydellä sydämellä palveleva henkilökuntamme kohtaavat. Tätä […]

Uutinen
Back to top