Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Keittiön vuoropäällikkö Marski by Scandic -signature hotelliin, Helsinkiin

Vuoromestari Uusimaa ← Takaisin

Helsingin parhaalle paikalle avataan alkukesästä 2019 Suomen ensimmäinen Signature-hotelli – Marski by Scandic Marski on nähnyt pitkän historiansa aikana paraatipaikalta, kuinka paperikoneita kauppaavan maan pääkaupunki on kasvanut itsevarmaksi ja omaleimaiseksi metropoliksi. Tänään Helsinki on vetovoimainen matkailukohde, jonka salaisuuksia tullaan selvittämään kaikkialta maailmasta.

Uuden ajan Marski on syntynyt luovan, ennakkoluulottoman ja jatkuvasti uudistuvan Helsingin keskelle. Marski by Scandic on Suomen ensimmäinen Signature-hotelli, mutta ennen kaikkea Marski on inspiroiva areena, jossa luovan ja innovatiivisen Suomen rakentajat, elämyksiä rakastavat vieraamme sekä täydellä sydämellä palveleva henkilökuntamme kohtaavat. Tätä kaikkea meille tarkoittaa Finnfulness – moderni asenne, joka avaa ovet Helsinkiin, sellaisena kuin me sen näemme ja koemme.

Marski kytkee vieraansa kuplivaan kaupunkikulttuuriin, tuoreisiin start-upeihin, nouseviin bändeihin ja brändeihin. Marski on ovi aitoon, luovaan, ja oikealla tavalla outoon maailmaan, jota myös Suomeksi kutsutaan.

MEILLÄ ON PAIKKA SINULLE KEITTIÖN VUOROPÄÄLLIKKÖ,

joka jaat kanssamme intohimon ravintolaelämysten tuottamiseen yhdessä tiimisi kanssa

Keittiötiimiläisemme loihtivat päivittäin fantastista ruokaa nautittavaksi ystävien ja tuttavien kesken. Toivomme, että arvostat meidän laillamme kestävän kehityksen periaatteiden mukaan valmistettavaa ruokaa, tuoreita raaka-aineita, yksilöllistä palvelua ja haluat kehittää ruokakonseptiamme edelleen.

Keittiön vuoropäällikkönä:

  • Varmistat unohtumattoman asiakaskokemuksen yhdessä tiimisi kanssa joka päivä
  • Ohjaat keittiön toimintaa omalla esimerkilläsi osallistuen
  • Osallistut aktiivisesti ruokakonseptimme toteuttamiseen ja sen kehittämiseen
  • Innovoit ja innostat uutta vieraiden ja keittiötiimin toiveiden ja ideoiden pohjalta
  • Varmistat, että lakeja ja ympäristöön, terveyteen sekä turvallisuuteen liittyviä säädöksiä noudatetaan
  • Ylläpidät positiivista ja tehokasta työympäristöä keittiössä
  • Olet vahva tiimipelaaja etkä säikähdä yllättäviäkään tilanteita

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet hyvä kommunikoimaan ja luomaan avoimen ja luottamuksellisen ilmapiirin tiimissäsi. Olet kiinnostunut kehittämään paitsi itseäsi myös tiimikavereitasi. Olet innovatiivinen ja saat parhaat tulokset aikaan yhteistyössä muiden kanssa yli osastorajojen. Sinulla on innostava, valmentava ja osallistava johtamistyyli sekä myynnillinen asenne.

Marski-By_Scandic-Logotype.png
Hae paikkaa!

VMP yhdistää Enjoy- ja Staff Plus-brändit keväällä 2019

(In English below) VMP selkeyttää palveluvalikoimaansa yhdistämällä Horeca-alan rekrytoinnin ja henkilöstövuokrauksen asiantuntijayrityksensä Enjoyn ja Staff Plussan toiminnat yhdeksi Enjoy-brändiksi keväällä 2019. Muutoksen tuomat hyödyt alkavat näkymään toiminnassamme vaiheittain jo helmikuusta alkaen, kesään mennessä toimimme täydellä teholla koko palveluvalikoiman osalta. Asiakkaille ja työntekijöille muutos ei aiheuta toimenpiteitä, vaan samat tutut yhteyshenkilöt jatkavat helmikuussa hyviksi todettujen ja […]

Uutinen

Uuden ajan Marski rekrytoi

Helsingin parhaalle paikalle avataan alkukesästä 2019 Suomen ensimmäinen Signature-hotelli – Marski by Scandic. Uuden ajan Marski on syntynyt luovan, ennakkoluulottoman ja jatkuvasti uudistuvan Helsingin keskelle. Marski by Scandic on Suomen ensimmäinen Signature-hotelli, mutta ennen kaikkea Marski on inspiroiva areena, jossa luovan ja innovatiivisen Suomen rakentajat, elämyksiä rakastavat vieraamme sekä täydellä sydämellä palveleva henkilökuntamme kohtaavat. Tätä […]

Uutinen
Back to top