Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Keittiöpäälikkö Helsinkiin, ravintola Bassi

Keittiöpäällikkö Uusimaa 30.5.2019 ← Takaisin

Kaipaatko uusia haasteita? Haluatko olla mukana toteuttamassa uutta, upeaa ravintolakonseptia Helsingin parhaalla ravintolapaikalla Esplanadin puiston vieressä?

Ravintola Bassi hurmasi ensin turkulaisten makunystyrät ja nyt katse on suunnattu Helsingin paraatipaikalle.
Bassin linjana ei ole fine dining vaan fun dining. Bassi tarjoaa iloista, sosiaalista syömistä – jaettavia annoksia ja rentoa tunnelmaa. Ravintolan erikoisuuksia ovat meren herkut, ja listalta löytyy esimerkiksi upea äyriäisvati.
Helsingin ravintola tulee olemaan kaksikerroksinen. katutasoon tulee rennompi bistron puoli ja viinibaari, yläkerta puolestaan on omistettu à la cartelle.
Avattavaan ravintolaan kaipaillaan Keittiöpäälikköä ohjaamaan keittiön laivuetta.

Keittiöpäälikkönä vastaat ravintolan tuloksellisesta johtamisesta yhteistyössä ravintolapäällikön kanssa, keittiön toiminnoista, tilauksista ja henkilökunnan työtyytyväisyydestä. Edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta, muutaman vuoden kokemusta vastaavista työtehtävistä, alan työehtosopimuksen osaamista sekä kykyä pitää sekä asiakas, henkilökunta että omistaja tyytyväisinä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden toimia Helsingin paraatipaikalla ja olla luomassa kaupunkiin uutta kestosuosikkia. Tukenasi sinulla on joukko tiukan linjan ammattilaisia jotka antavat sinulle täyden tukensa.
Työt alkavat mahdollisimman pian joten älä epäröi vaan hae rohkeasti. Työsuhde solmitaan Enjoy:n kanssa, mutta tulet siirtymään talon kirjoille tulevaisuudessa.

Nappaa tästä itsellesi vuoden paras saalis!

 

 

Hae paikkaa!

VMP yhdistää Enjoy- ja Staff Plus-brändit keväällä 2019

(In English below) VMP selkeyttää palveluvalikoimaansa yhdistämällä Horeca-alan rekrytoinnin ja henkilöstövuokrauksen asiantuntijayrityksensä Enjoyn ja Staff Plussan toiminnat yhdeksi Enjoy-brändiksi keväällä 2019. Muutoksen tuomat hyödyt alkavat näkymään toiminnassamme vaiheittain jo helmikuusta alkaen, kesään mennessä toimimme täydellä teholla koko palveluvalikoiman osalta. Asiakkaille ja työntekijöille muutos ei aiheuta toimenpiteitä, vaan samat tutut yhteyshenkilöt jatkavat helmikuussa hyviksi todettujen ja […]

Uutinen

Uuden ajan Marski rekrytoi

Helsingin parhaalle paikalle avataan alkukesästä 2019 Suomen ensimmäinen Signature-hotelli – Marski by Scandic. Uuden ajan Marski on syntynyt luovan, ennakkoluulottoman ja jatkuvasti uudistuvan Helsingin keskelle. Marski by Scandic on Suomen ensimmäinen Signature-hotelli, mutta ennen kaikkea Marski on inspiroiva areena, jossa luovan ja innovatiivisen Suomen rakentajat, elämyksiä rakastavat vieraamme sekä täydellä sydämellä palveleva henkilökuntamme kohtaavat. Tätä […]

Uutinen
Back to top