Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Keittiöpäällikkö Jyväskylään, Compass Group Finland Oy, Ravintola Kielo

Keittiöpäällikkö Keski-suomi ← Takaisin

Compass Group Finland Oy toimii valtakunnallisesti koko Suomessa ja käsittää reilut 60 erilaista henkilöstöravintolaa. He vastaavat omien asiakasyritystensä ruokapalveluiden laadukkaasta tuottamisesta ja etsivät nyt keittiöpäällikköä Jyväskylään.

Keittiöpäällikkönä vastaat noin 300 lounasaterian sekä kokous- ja edustustilaisuuksien päivittäisestä hoitamisesta. Olet energinen, innovatiivinen sekä ratkaisukeskeinen. Sinulla on taustalla useamman vuoden työkokemus vaativista keittiötehtävistä ja vastuullisesta roolista keittiöesimiehenä. Johdat ja kehität keittiön toimintoja tulosvastuullisesti yhteistyössä tiimisi ja lähimmän esimiehesi kanssa. Osaat ohjata ja kannustaa tiimisi jäseniä sekä saat esiin heidän vahvuusalueensa. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii innostuneisuutta sekä loistavaa asiakaspalveluasennetta. Tarvitset myös restonomi- tai esimieskoulutuksen sekä hyviä henkilöstöjohtamistaitoja. 

Työajat sijoittuvat pääsääntöisesti maanantaista perjantaille 7:00-15:00, mutta myös satunnaisille illoille ja viikonlopuille.

 Tarjoamme sinulle

– Ammattitaitoisen ja asiakaslähtöisen henkilökunnan ravintolassa

– Hyvään ruokaan tottuneet mukavat asiakkaat

– Mielenkiintoisen työympäristön

– Vastuullisen ja monipuolisen työtehtävän

– Mahdollisuuden olla mukana kehittämässä ravintolan toimintaa

– Vahvan ja luotettavan organisaation tuen taaksesi

 Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Hae paikkaa!

Asiakaskokemuksesta kilpailuetua henkilöstöpalvelualalle

Asiakaskokemuksesta kilpailuetua henkilöstöpalvelualalle – VMP yhtenäistää yritystensä asiakaskokemusmittareita VMP Oyj:n liiketoimintojen keskeisimpiä teemoja on parhaan asiakaskokemuksen tuottaminen. VMP Varamiespalvelu on viime vuosina tutkinut asiakaskokemustaan menestyksekkäästi NPS-mittarin avulla. Sama jatkuvan ja osallistavan mittauksen formaatti jalkautettiin ensimmäiseksi VMP-yhtiön viime vuoden vaihteessa ostamaan Enjoyhin. Hotelli-, ravintola- ja kahvilamaailman henkilöstövuokraus- ja rekrytointiosaaja Enjoy käynnisti asiakaskokemuksensa mittaamisen ymmärtääkseen asiakkaitaan ja […]

Uutinen

Sesonkityöntekijän muistilista

Joka talvikausi Enjoyn tekijämiehet sekä -naiset hurmaavat Lapin lomakohteet vankalla ammattitaidollaan ja painavat hommia into piukassa. Mikäli sinäkin olet saanut äidinmaidossa timantinkovan työmotivaation, ja ajatus lähteä töihin tunturiin houkuttelee kovasti, mutta muutamia epävarmuustekijöitä on vielä läsnä, niin jatka lukemista. Olemme valmistaneet Lapin työmatkaasi varten muistilistan tärkeistä asioista. Suosittelemme ottamaan seuraavat kokeneiden tunturin kävijöiden vinkit vastaan. […]

Blogaus
Back to top