Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Keittiöpäällikkö Scandic Hotel Jyväskylään

Keittiöpäällikkö Keski-Suomi ← Takaisin

Kivenheiton päässä Jyväskylän ydinkeskustasta sijaitsevassa hotelli Scandicissa on rento tunnelma, tilavat huoneet ja runsas, maistuva aamiainen. Hotellin ravintola Colonialissa nautit tuoretta, paikan päällä tehtyä aitoa ruokaa. Listalle on poimittu parhaat katuruokatrendit ja  täällä yhdistellään luovasti terveellisiä ja hyvälaatuisia proteiineja sekä raikkaita kasviksia. Arkisin tarjolla on monipuolinen lounas noutopöydästä, iltaisin ja viikonloppuisin tunnelmallinen illallinen. Kesäisin ravintola laajenee aurinkoiselle terassille. Hotellissa on lisäksi 4 monipuolisesti muunneltavaa kokoustilaa, joihin mahtuu kerralla jopa 120 vierasta.

Nyt haemme Scandiciin keittiöpäällikköä vastaamaan kokonaisvaltaisesti hotellin keittötoiminnoista lounaan, päivällisen, kokous-ja tilausruokailujen sekä aamiaisen osalta. Toimenkuvasi pitää sisällään varastonhallintaa, tavaran tilaamista, inventaarion tekemistä, katehallintaa, ruokalistojen suunnittelua, henkilöstön käytön optimaalista suunnittelua työvuorolistoineen (mara-plan-osaaminen plussaa) sekä muita keittiötyön arkeen kuuluvia asioita.

Odotamme sinulta vahvaa esimieskokemusta hotellimaailmasta ja erilaisista keittiöistä. Olet innostava persoona, joka saa henkilökunnan mukaansa kehittämään työympäristöä. Tiedät, mitä hyvä ruoka on ja sinulla on intohimoa sitä kohtaan. 

Jos olet mahtava asennetyyppi, joka ei pelkää kiireisiä keittiöitä, laita hakemus palkkatoiveineen tulemaan ASAP.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja on vakituinen sekä kokoaikainen.

 

Hae paikkaa!

Ajankohtaista Enjoylla

→ Katso kaikki uutiset

Kesäsesongin duunipaikoissa on haku päällä

Joka kesä Suomen kuumimmat paistopisteet ja viileimmät kesäterassit on miehitetty Enjoyn erikoiskundeilla- ja mimmeillä. Taas on aika jakaa tämän kesän duunit ja työvälineet! Enjoylla on avoinna monia ravintola-alan kesätyöpaikkoja, sesonkihommia ja pidempiaikaisia työsuhteita useissa eri kohteissa, kaupungeissa ja lomakeskuksissa – lähes kirjaimellisesti Hangosta Utsjoelle. Etsimme erityisesti: baaritiskin nurjalla puolella villiintyviä baarityöntekijöitä, keittiön hektisyydessä kyntensä näyttäviä […]

Uutinen

Etsimme omaan hallintoomme Lead Developeria

Etsimme omaan hallintoomme LEAD DEVELOPERIA kehittämään hotelli- ja ravintola-alan rekrytointipalveluita yhdessä kehitystiimin ja yhteistyökumppanien kanssa. Extremely Nice Job Oy – tuttavallisemmin Enjoy – on valtakunnallisesti toimiva henkilöstöpalveluyritys. Ravintola-alalla meidät tunnetaan rautaisista ammattilaisistamme ja alan vahvasta tuntemuksesta. Verkostomme kattaa koko Suomen alueella yli 5000 ravintola-alan ammattilaista. Asiakasyrityksemme sijaitsevat kaupunkien sykkeessä sekä sesonkikohteissa ympäri Suomea. Toimialan kasvaessa […]

Uutinen
Back to top