Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Kerroshoitaja/siivooja Jämsään, Himos Hotelli

Keski-Suomi ← Takaisin

Himos, Keski-Suomen ylpeys, tunnetaan sekä laskettelurinteistään, että nykyään myös ennen kaikkea huikeista kesätapahtumistaan. 
Nyt haemme asiakkaallemme, Himos Hotellille, kerroshoitajaa / siivojaa kesäkaudeksi. Kesätyö joka mahdollisesti voi muuttua kesän aikana vakituiseksi työsuhteeksi, mikäli vakuutat taidoillasi olevasi juuri oikeanlainen tekijä Himos Hotellin iloiseen työyhteisöön.
Kerroshoitajan työ on hotellihuoneiden siivousta, jota tehdään päivällä hotellihuoneiden vapauduttua asiakkailta. Yleisten tilojen siivoojan tehtävät koostuvat kokoustilojen, saunojen sekä yleisten tilojen siivouksesta. Yleisten tilojen siivousvuorot alkavat aikaisin aamulla. 
Työvuorot ajoittuvat sekä viikolle että viikonlopulle. Työt alkavat kesäkuun alussa.
Hakijalla on oltava ajokortti, koska siivouskohteisiin siirtymisissä tarvitaan auto, joka löytyy talolta. Mieleltäsi olet joustava, kätevä ja ahkera sekä osaat toimia uusissa tilanteissa luontevasti.

Hae paikkaa!

Ajankohtaista Enjoylla

→ Katso kaikki

Kesäsesongin duunipaikoissa on haku päällä

Joka kesä Suomen kuumimmat paistopisteet ja viileimmät kesäterassit on miehitetty Enjoyn erikoiskundeilla- ja mimmeillä. Taas on aika jakaa tämän kesän duunit ja työvälineet! Enjoylla on avoinna monia ravintola-alan kesätyöpaikkoja, sesonkihommia ja pidempiaikaisia työsuhteita useissa eri kohteissa, kaupungeissa ja lomakeskuksissa – lähes kirjaimellisesti Hangosta Utsjoelle. Etsimme erityisesti: baaritiskin nurjalla puolella villiintyviä baarityöntekijöitä, keittiön hektisyydessä kyntensä näyttäviä […]

Etsimme omaan hallintoomme Lead Developeria

Etsimme omaan hallintoomme LEAD DEVELOPERIA kehittämään hotelli- ja ravintola-alan rekrytointipalveluita yhdessä kehitystiimin ja yhteistyökumppanien kanssa. Extremely Nice Job Oy – tuttavallisemmin Enjoy – on valtakunnallisesti toimiva henkilöstöpalveluyritys. Ravintola-alalla meidät tunnetaan rautaisista ammattilaisistamme ja alan vahvasta tuntemuksesta. Verkostomme kattaa koko Suomen alueella yli 5000 ravintola-alan ammattilaista. Asiakasyrityksemme sijaitsevat kaupunkien sykkeessä sekä sesonkikohteissa ympäri Suomea. Toimialan kasvaessa […]

Back to top