Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Kerroshoitaja/siivooja Jämsään, Himos Hotelli

Keski-suomi ← Takaisin

Himos, Keski-Suomen ylpeys, tunnetaan sekä laskettelurinteistään, että nykyään myös ennen kaikkea huikeista kesätapahtumistaan. 
Nyt haemme asiakkaallemme, Himos Hotellille, kerroshoitajaa / siivojaa kesäkaudeksi. Kesätyö joka mahdollisesti voi muuttua kesän aikana vakituiseksi työsuhteeksi, mikäli vakuutat taidoillasi olevasi juuri oikeanlainen tekijä Himos Hotellin iloiseen työyhteisöön.
Kerroshoitajan työ on hotellihuoneiden siivousta, jota tehdään päivällä hotellihuoneiden vapauduttua asiakkailta. Yleisten tilojen siivoojan tehtävät koostuvat kokoustilojen, saunojen sekä yleisten tilojen siivouksesta. Yleisten tilojen siivousvuorot alkavat aikaisin aamulla. 
Työvuorot ajoittuvat sekä viikolle että viikonlopulle. Työt alkavat kesäkuun alussa.
Hakijalla on oltava ajokortti, koska siivouskohteisiin siirtymisissä tarvitaan auto, joka löytyy talolta. Mieleltäsi olet joustava, kätevä ja ahkera sekä osaat toimia uusissa tilanteissa luontevasti.

Hae paikkaa!

VMP yhdistää Enjoy- ja Staff Plus-brändit keväällä 2019

(In English below) VMP selkeyttää palveluvalikoimaansa yhdistämällä Horeca-alan rekrytoinnin ja henkilöstövuokrauksen asiantuntijayrityksensä Enjoyn ja Staff Plussan toiminnat yhdeksi Enjoy-brändiksi keväällä 2019. Muutoksen tuomat hyödyt alkavat näkymään toiminnassamme vaiheittain jo helmikuusta alkaen, kesään mennessä toimimme täydellä teholla koko palveluvalikoiman osalta. Asiakkaille ja työntekijöille muutos ei aiheuta toimenpiteitä, vaan samat tutut yhteyshenkilöt jatkavat helmikuussa hyviksi todettujen ja […]

Uutinen

Uuden ajan Marski rekrytoi

Helsingin parhaalle paikalle avataan alkukesästä 2019 Suomen ensimmäinen Signature-hotelli – Marski by Scandic. Uuden ajan Marski on syntynyt luovan, ennakkoluulottoman ja jatkuvasti uudistuvan Helsingin keskelle. Marski by Scandic on Suomen ensimmäinen Signature-hotelli, mutta ennen kaikkea Marski on inspiroiva areena, jossa luovan ja innovatiivisen Suomen rakentajat, elämyksiä rakastavat vieraamme sekä täydellä sydämellä palveleva henkilökuntamme kohtaavat. Tätä […]

Uutinen
Back to top