Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Kokkeja Helsinkiin, Ravintola Cantina West

Keittiö Uusimaa ← Takaisin

Ravintolakolmio-konserni on pääkaupunkiseudulla toimiva yksityinen yritys, joka koostuu 15 yksilöllisestä ravintolasta. Yritys on ollut näkyvä toimija pk-seudun ravintolamaailmassa jo lähes 40 vuotta.

Legendaarinen Cantina West on tarjonnut tulisen tunnelmallisia ruokailukokemuksia jo vuodesta 1990 lähtien. Cantina West onkin toiminut alusta lähtien aidon texmex ruokakulttuurin edelläkävijänä Suomessa. 
Cantina kaipailee joukkoihinsa kahta kokkia joulukaudelle-18.

Työtehtäviisi kuuluu niin lounaan valmistus, kun à la carte misojen teko ja tietenkin annosten valmistaminen ja esillepano. Iltaisin à la carten ohella valmistetaan myös tilausryhmien ruokailut.

Päivät ravintolassa ovat hektisiä ja usein kiireisiäkin, joten toivomme sinun hallitsevan sujuvasti sekä lounaan, että à la carten valmistuksen. Kokemusvuosilla ei ole niin suurta merkitystä, mutta sinun tulisi pystyä itsenäiseen työskentelyyn kaikissa ravintolan keittiön tehtävissä. Paineensietokyky ja oman työnteon organisointi ovat valtteja tässä työssä.   

Tarjoamme sinulle  mahdollisuuden olla osana aidon texmex ruokakulttuurin edistämistä Suomessa. Työt alkavat Loka-marraskuun vaihteessa  ja tunteja on tarjolla alkuun vähintään 90h/3vko. Työsuhde saattaa hyvinkin jatkua ensivuoden puolelle jos hommat sujuvat mutkattomasti. Työsopimus tehdään Enjoy:n kanssa. 

Kiinnostuitko? Ole pikaisesti yhteydessä niin jutellaan lisää.

 

 

Hae paikkaa!

Enjoy and show your talent -rekrytapahtuma

Enjoy ja Ravintolakolmio järjestävät yhteistyönä Enjoy and show your talent -rekrytapahtuman ravintola Tony’s Delissä keskiviikkona 26.9.2018 klo 14-18. Tule näyttämään osaamisesi ja lunasta työpaikka Ravintolakolmiolla! Tapahtuma on täynnä mahtavaa fiilistä, maukasta syötävää, aitoa ravintolatunnelmaa ja paljon avoimia työpaikkoja ympäri Suomen – stadista Lapin tuntureille. Rekrytapahtuma avaa sinulle ovet monipuolisiin ravintoladuuneihin Lapin lomakohteissa! Kaikkien tapahtumassa mukana olleiden […]

Uutinen

Enjoy Akatemia esittäytyy: koulutusta ravintola-alalle

Kaipaatko sparrausta tarjoilijan tai baarityöntekijän tehtäviin? Tunnetko palaavaa intohimoa ravintola-alaa kohtaan? Olemme Enjoy Akatemiassa ajan myötä luoneet käytännönläheisiä menettelytapoja, joilla pyrimme jatkuvasti kehittämään enjoylaisten osaamista sekä kouluttamaan vasta alalle astuneita innokkaita aloittelijoita ravintola-alan tehtäviin. Järjestämme tarjoilijoiden ja baarityöntekijöiden koulutuksia tarvittaessa kaikkialla Helsingistä Utsjoelle. Enjoy Akatemian koulutukset ovat suunnattu intohimoisille tekijöille, jotka ovat kiinnostuneita ravintola-alan töistä […]

Blogaus
Back to top