Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Kokkeja Helsinkiin, ravintola Lasipalatsi

Keittiö Uusimaa ← Takaisin

Ravintolakolmio-konserni on pääkaupunkiseudulla toimiva yksityinen yritys, joka koostuu 15 yksilöllisestä ravintolasta. Yritys on ollut näkyvä toimija pk-seudun ravintolamaailmassa jo lähes 40 vuotta. 

Ravintola Lasipalatsi tunnetaan eritoten herkullisesta ruoastaan ja mahtavasta miljööstään. Ruokalistalla suositaan sesongin tuoreimpia raaka-aineita Lasipalatsin omilla klassikkoannoksilla höystettynä.

Tähän klassiseen ravintolaan etsimme nyt kahta kokkia.

Kokin tehtäviin lukeutuu luonnollisesti misaaminen, annosten valmistaminen ja esillepano. Päivät vaihtelevat ja ravintolan kuudessa kabinetissa järjestetään tilaisuuksia aina aamiaiskokouksista pikkujouluihin jotka tuovat oman lisämausteensa arkiseen aherrukseen.

Odotamme sinulta jo vankkaa kokemuspohjaa keittiössä pyörimisestä. Tartut tuumasta toimeen nopeasti ja pyörähdät tarvittaessa, vaikka salin puolellakin. Tiimityöskentelytaidot ovat enemmän, kun toivottuja tässä hyvin hiotussa tiimissä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää itseäsi ja osaamistasi uusille tasoille. Kaiken kruunaa takuulla mahtavat esimiehet, jotka kannustavat ja tarvittaessa tukevat koko tiimiä.
Työt alkavat joko syys- tai lokakuussa ja hommia riittää aina kesään 2019 asti. 

Kiinnostuitko? Ole nopeasti yhteydessä niin jutellaan lisää.

Hae paikkaa!

Enjoy and show your talent -rekrytapahtuma

Enjoy ja Ravintolakolmio järjestävät yhteistyönä Enjoy and show your talent -rekrytapahtuman ravintola Tony’s Delissä keskiviikkona 26.9.2018 klo 14-18. Tule näyttämään osaamisesi ja lunasta työpaikka Ravintolakolmiolla! Tapahtuma on täynnä mahtavaa fiilistä, maukasta syötävää, aitoa ravintolatunnelmaa ja paljon avoimia työpaikkoja ympäri Suomen – stadista Lapin tuntureille. Rekrytapahtuma avaa sinulle ovet monipuolisiin ravintoladuuneihin Lapin lomakohteissa! Kaikkien tapahtumassa mukana olleiden […]

Uutinen

Enjoy Akatemia esittäytyy: koulutusta ravintola-alalle

Kaipaatko sparrausta tarjoilijan tai baarityöntekijän tehtäviin? Tunnetko palaavaa intohimoa ravintola-alaa kohtaan? Olemme Enjoy Akatemiassa ajan myötä luoneet käytännönläheisiä menettelytapoja, joilla pyrimme jatkuvasti kehittämään enjoylaisten osaamista sekä kouluttamaan vasta alalle astuneita innokkaita aloittelijoita ravintola-alan tehtäviin. Järjestämme tarjoilijoiden ja baarityöntekijöiden koulutuksia tarvittaessa kaikkialla Helsingistä Utsjoelle. Enjoy Akatemian koulutukset ovat suunnattu intohimoisille tekijöille, jotka ovat kiinnostuneita ravintola-alan töistä […]

Blogaus
Back to top