Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Kokkeja Helsinkiin, ravintola Meripaviljonki

Kokki 31.3.2019 ← Takaisin

Ravintolakolmio-konserni on pääkaupunkiseudulla toimiva yksityinen yritys, joka koostuu 15 yksilöllisestä ravintolasta. Yritys on ollut näkyvä toimija pk-seudun ravintolamaailmassa jo lähes 40 vuotta.

Ravintola Meripaviljonki kelluu rauhaisasti Hakaniemessä vanhan Säästöpankin rannassa. Tämän kirjaimellisesti merellisen ravintolan erikoisuuksia ovat maittavat meren herkut ja löytyypä ravintolan salin puolelta oma hummeriallaskin. Tänne laineille kellumaan etsimme nyt kesäksi kahta kokkia.

Työnkuva on luonnollisesti rehellistä veitsen heilutusta ja piisissä pyörimistä. Pääset käyttämään kokkaustaitojasi niin lounaan, kokousryhmien ja illan carten osaltakin. 

Koska kyseessä on meren antimiin erikoistunut ravintola toivomme sinultakin kokemusta kyseisten herkkujen valmistamisesta. Keittiössä toimiminen on sinulle muutenkin tuttua hommaa ja pysyt hyvin rytmissä kovemmissakin tyrskyissä. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja juuri sopivalla tavalla haastavan työpaikan. Pääset hyödyntämään jo olemassa olevaa taitoasi ja kehittämään itseäsi kohti uusia korkeuksia. Työt alkavat toukokuun alkupuolella tai sopimuksen mukaan ja jatkuvat aina elokuun loppuun asti. Tunteja on luvassa täydet 112,5h/3vko. Työsuhde solmitaan Enjoy:n kanssa.

Kiinnostuitko? Ole yhteydessä ja seilaa kohti Meripaviljonkia.

 

Lisätietoja antaa Mika Hirvinen: Puh nro 0408467384/mika.hirvinen@enjoy.fi tai Juho Naumanen: Puh nro: 0447833508/juho.naumanen@enjoy.fi

Hae paikkaa!

VMP yhdistää Enjoy- ja Staff Plus-brändit keväällä 2019

(In English below) VMP selkeyttää palveluvalikoimaansa yhdistämällä Horeca-alan rekrytoinnin ja henkilöstövuokrauksen asiantuntijayrityksensä Enjoyn ja Staff Plussan toiminnat yhdeksi Enjoy-brändiksi keväällä 2019. Muutoksen tuomat hyödyt alkavat näkymään toiminnassamme vaiheittain jo helmikuusta alkaen, kesään mennessä toimimme täydellä teholla koko palveluvalikoiman osalta. Asiakkaille ja työntekijöille muutos ei aiheuta toimenpiteitä, vaan samat tutut yhteyshenkilöt jatkavat helmikuussa hyviksi todettujen ja […]

Uutinen

Uuden ajan Marski rekrytoi

Helsingin parhaalle paikalle avataan alkukesästä 2019 Suomen ensimmäinen Signature-hotelli – Marski by Scandic. Uuden ajan Marski on syntynyt luovan, ennakkoluulottoman ja jatkuvasti uudistuvan Helsingin keskelle. Marski by Scandic on Suomen ensimmäinen Signature-hotelli, mutta ennen kaikkea Marski on inspiroiva areena, jossa luovan ja innovatiivisen Suomen rakentajat, elämyksiä rakastavat vieraamme sekä täydellä sydämellä palveleva henkilökuntamme kohtaavat. Tätä […]

Uutinen
Back to top