Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Kokkeja Helsinkiin, ravintola Seurasaari

Kokki Uusimaa 29.4.2019 ← Takaisin

Aivan kivenheiton päässä Helsingin kantakaupungin kupeessa sijaitseva Seurasaari on pieni pala vanhaa maaseutua kaupungin keskellä. Saarella toimii ulkomuseo jossa voi tutustua perinteisiin Suomalaisiin puurakennuksiin. Saarella sijaitseva ravintola Seurasaari oli aikanaan saaren kallein rakennushanke. Upeiden puitteiden lisäksi ravintola tarjoaa vierailleen lounasta ja à la carte annoksia. Ravintolassa on mahdollisuus järjestää, myös suurempia tilaisuuksia kuten häitä.
Seurasaari kaipailee joukkoosa vielä kokkeja täksi kesäkaudelle -19

Ravintola Seurasaaressa kokilta vaaditaan ripeitä käsiä ja kylmiä hermoja. Päivät ovat kiireisiä eivätkä varmasti tylsiä. Häät ja muut tapahtumat tuovat mukavaa vaihtelua arkiseen aherrukseen. 

Emme vaadi sinulta vuosien kokemusta, mutta alan koulutus ja kyllä onnistuu asenne olisi hyvä olla. Töitä tehdään kimpassa joten olethan tiimipelaaja.

Tarjoamme sinulle mahtavan työporukan jossa sinut otetaan ilolla vastaan. Pääset kehittämään taitojasi monipuolisesti ja nauttimaan kesästä jossa viikot eivät muistuta toisiaan. 

Työt alkavat kesäkuun alussa ja jatkuvat aina elokuun loppuun asti. Tunteja on luvassa täydet 112,5h/3vkoa. Työsuhde solmitaan Enjoy:n kanssa.

Kiinnostuitko? Ota nopeasti yhteyttä ja kiinnitä itsesi Seurasaareen.

 

Hae paikkaa!

VMP yhdistää Enjoy- ja Staff Plus-brändit keväällä 2019

(In English below) VMP selkeyttää palveluvalikoimaansa yhdistämällä Horeca-alan rekrytoinnin ja henkilöstövuokrauksen asiantuntijayrityksensä Enjoyn ja Staff Plussan toiminnat yhdeksi Enjoy-brändiksi keväällä 2019. Muutoksen tuomat hyödyt alkavat näkymään toiminnassamme vaiheittain jo helmikuusta alkaen, kesään mennessä toimimme täydellä teholla koko palveluvalikoiman osalta. Asiakkaille ja työntekijöille muutos ei aiheuta toimenpiteitä, vaan samat tutut yhteyshenkilöt jatkavat helmikuussa hyviksi todettujen ja […]

Uutinen

Uuden ajan Marski rekrytoi

Helsingin parhaalle paikalle avataan alkukesästä 2019 Suomen ensimmäinen Signature-hotelli – Marski by Scandic. Uuden ajan Marski on syntynyt luovan, ennakkoluulottoman ja jatkuvasti uudistuvan Helsingin keskelle. Marski by Scandic on Suomen ensimmäinen Signature-hotelli, mutta ennen kaikkea Marski on inspiroiva areena, jossa luovan ja innovatiivisen Suomen rakentajat, elämyksiä rakastavat vieraamme sekä täydellä sydämellä palveleva henkilökuntamme kohtaavat. Tätä […]

Uutinen
Back to top