Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Kokkeja Ikaalisiin, Scandic Resort Ikaalisten Kylpylä

Kokki ← Takaisin

Scandic on Pohjoismaiden johtava hotelliketju, jolla on lähes 280 hotellia 6 eri maassa. Suomessa Scandikilla on 70 hotellia 31 eri paikkakunnalla. Scandic hotellien lisäksi joukkoon kuuluu kansainväliset Hilton hotellit ja Holiday Inn hotellit, Crowne Plaza , Indigo Helsinki Bulevard sekä Seurahuone Helsinki. Scandic Hotels on valittu vuoden 2017 sekä 2018 parhaaksi työpaikaksi Great Place to work tutkimuksessa.

Scandic Hotel Ikaalisten Kylpylä on viihtyisä kylpylä- ja kokoushotelli kaikilla mukavuuksilla kauniissa järvimaisemissa, hiekkarantojen äärellä. Hotelli tarjoaa hemmottelua, aktiviteetteja ja korkeatasoista viihdettä sekä monipuoliset ravintolapalvelut.

Hotellissa on monta ravintolaa, kahvila sekä rento ja viihtyisä pubi. Oma iskelmä- ja tanssimusiikkiin keskittynyt ravintola Violetta vetää puoleensa tanssimusiikin ystäviä ja vakiotanssien taitajia. Viihde-iltoina parketilla pyörähdellään iskelmätaivaan kirkkaimpien tähtien tahtiin.

Etsimme nyt ammattitaitoisia kokkeja vahvistamaan heidän omia tiimejään. 

Edellytämme sinulta aikaisempaa kokemusta kokin tehtävistä sekä iloista oma-aloitteista asennetta. Kokin tehtäviin kuuluu monipuolisesti kaikki keittiön työtehtävät lounaista tasokkaisiin illallisiin. Työt painottuvat iltoihin sekä viikonloppuihin joten sopii myös osa-aikatyötä etsiville ja opiskelijoille. 

Tarjoamme sinulle työpaikan suuressa organisaatiossa sekä mahdollisuuden monipuolisiin työtehtäviin. 

Be Caring, Be You, Be A Pro ja Be Bold

Työt alkavat heti sopivan löydyttyä.

 

 

Hae paikkaa!

Enjoy and show your talent -rekrytapahtuma

Enjoy ja Ravintolakolmio järjestävät yhteistyönä Enjoy and show your talent -rekrytapahtuman ravintola Tony’s Delissä keskiviikkona 26.9.2018 klo 14-18. Tule näyttämään osaamisesi ja lunasta työpaikka Ravintolakolmiolla! Tapahtuma on täynnä mahtavaa fiilistä, maukasta syötävää, aitoa ravintolatunnelmaa ja paljon avoimia työpaikkoja ympäri Suomen – stadista Lapin tuntureille. Rekrytapahtuma avaa sinulle ovet monipuolisiin ravintoladuuneihin Lapin lomakohteissa! Kaikkien tapahtumassa mukana olleiden […]

Uutinen

Enjoy Akatemia esittäytyy: koulutusta ravintola-alalle

Kaipaatko sparrausta tarjoilijan tai baarityöntekijän tehtäviin? Tunnetko palaavaa intohimoa ravintola-alaa kohtaan? Olemme Enjoy Akatemiassa ajan myötä luoneet käytännönläheisiä menettelytapoja, joilla pyrimme jatkuvasti kehittämään enjoylaisten osaamista sekä kouluttamaan vasta alalle astuneita innokkaita aloittelijoita ravintola-alan tehtäviin. Järjestämme tarjoilijoiden ja baarityöntekijöiden koulutuksia tarvittaessa kaikkialla Helsingistä Utsjoelle. Enjoy Akatemian koulutukset ovat suunnattu intohimoisille tekijöille, jotka ovat kiinnostuneita ravintola-alan töistä […]

Blogaus
Back to top