Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Kokkeja Ivaloon talvikaudeksi 2018-2019 Aurora Village

Kokki Lappi ← Takaisin

Miljoonat tähdet tuikkivat yötaivaalla. Ei liikenteen melua. Ympärillä aito Lapin villi luonto ja taivaalla tanssivat revontulet. Puhtaat kalastusvedet aivan kävelymatkan päässä. Kuulostaako mahdottomalta? Ei enään sillä etsimme kahta kokkia Ivaloon Aurora Villageen.

60 paikkainen ravintola sijaitsee luonnon keskellä, mutta kuitenkin vain parin kilometrin päässä Ivalon palveluista. Alueella asiakkaat majoittuvat kodanomaisissa huoneissa, joista pääsevät lasiseinän läpi ihailemaan revontulten loistoa. Asiakaskunta on pääosin ulkomaalaisia turisteja.

Etsimme kahta kokkia talvisesonkiin. Työnkuvaan kuuluu monipuolinen ruoanvalmistus. Tehtävässä selviytyminen edellyttää kykyä mukautua erilaisiin tilanteisiin ja joustavuutta työvuorojen suhteen. Töitä saa kyllä tehdä riittävästi joten siitä ei tarvitse huolehtia.

Edellytämme hakijalta alan koulutusta. Asiakaspalveluhenkinen asenne ja englanninkielentaito ovat välttämättömät koska asiakkaat ovat ulkomaalaisia turisteja. Lisäksi osa henkilökunnasta on ulkomailta. Alalla olo vuosia ei tarvitse välttämättä olla kun on kova halu oppia ja toimia ravintola alalla. Keittiömestari opettaa ja ohjeistaa tehtävässä.

Tarjoamme hienon mahdollisuuden työskennellä kauniin luonnon äärellä ja valmistaa unohtumattomia elämyksiä ulkomaalaisille revontulimatkailijoille. Ja tietysti paikan mahtavassa Enjoyn tiimissä mukavien työkavereiden kanssa. Työt alkavat marraskuun lopulla ja kestävät vuoden 2019 huhtikuulle saakka. Palkkaus sopimuksen mukaan ja majoitus löytyy läheltä huokeaan hintaan.

Hae paikkaa!

Ajankohtaista Enjoylla

→ Katso kaikki uutiset

Kesäsesongin duunipaikoissa on haku päällä

Joka kesä Suomen kuumimmat paistopisteet ja viileimmät kesäterassit on miehitetty Enjoyn erikoiskundeilla- ja mimmeillä. Taas on aika jakaa tämän kesän duunit ja työvälineet! Enjoylla on avoinna monia ravintola-alan kesätyöpaikkoja, sesonkihommia ja pidempiaikaisia työsuhteita useissa eri kohteissa, kaupungeissa ja lomakeskuksissa – lähes kirjaimellisesti Hangosta Utsjoelle. Etsimme erityisesti: baaritiskin nurjalla puolella villiintyviä baarityöntekijöitä, keittiön hektisyydessä kyntensä näyttäviä […]

Uutinen

Etsimme omaan hallintoomme Lead Developeria

Etsimme omaan hallintoomme LEAD DEVELOPERIA kehittämään hotelli- ja ravintola-alan rekrytointipalveluita yhdessä kehitystiimin ja yhteistyökumppanien kanssa. Extremely Nice Job Oy – tuttavallisemmin Enjoy – on valtakunnallisesti toimiva henkilöstöpalveluyritys. Ravintola-alalla meidät tunnetaan rautaisista ammattilaisistamme ja alan vahvasta tuntemuksesta. Verkostomme kattaa koko Suomen alueella yli 5000 ravintola-alan ammattilaista. Asiakasyrityksemme sijaitsevat kaupunkien sykkeessä sekä sesonkikohteissa ympäri Suomea. Toimialan kasvaessa […]

Uutinen
Back to top