<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=678773372581530&ev=PageView&noscript=1" />

Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Kokkeja Ivaloon talvikaudeksi 2019-2020, Hotel Ivalo& Aurora Village

Kokki Lappi ← Takaisin

 

Hotelli Ivalo 

On laatua arvostavien lapinkävijöiden kohtauspaikka, jossa kansainvälinenkin elämä sykkii kaikkina vuodenaikoina.

Keittiömestarimme valmistamien suussasulavien Lapin herkkujen lisäksi pääravintolamme tarjoaa rauhallisen, vuodenaikojen kaunistaman näkymän Ivalojoelle. Ravintolassa on 200 paikkaa ja se on tarvittaessa jaettavissa kolmeksi erilliseksi tilaksi. 

Aurora Village

60 paikkainen ravintola sijaitsee luonnon keskellä, mutta kuitenkin vain parin kilometrin päässä Ivalon palveluista. Alueella asiakkaat majoittuvat kodanomaisissa huoneissa, joista pääsevät lasiseinän läpi ihailemaan revontulten loistoa. Asiakaskunta on pääosin ulkomaalaisia turisteja.

Etsimme molempiin keittiöihin kokkeja. Eli monipuoliset keittiön työt olisi tarjolla. 

Edellytämme hakijoilta alan koulutusta ja työkokemus katsotaan eduksi. Oma aloitteista asennetta ja hyvää paineensietokykyä tulee tietysti olla. Eli asenne ratkaisee.

Tarjoamme mahtavan työpaikan Ivalojoen varrella joka on perheomisteinen hotelli. Mahtavan aidon Lapin luonnon. Eli vapaa ajan vietto ongelmia ei näissä luonnon kaunissa maisemissa ole.

Erittäin kilpailukykyisen palkan sekä majoituksen huokeaan hintaan. Loistavat työkaverit ja puitteet kehittää itseään. Valitut henkilö työllistyvät Enjoyn kautta. Mikäli kiinnostuit niin laita rohkeasti hakemusta tulemaan. Työt alkavat joulukuun alussa ja kestävät vähintään maaliskuun loppuun saakka. Tule sinäkin mukaan iloiseen Enjoy tiimiin.

Hae paikkaa!

VMP ja Enjoy tarttuu työvoimapulaan täsmäkoulutuksella

Lapin matkailun kasvua rasittaa hotelli- ja ravintoalan työvoimapula ja VMP:n asiakasyritykset kaipaavat kipeästi lisää osaavaa henkilökuntaa sesonkikiireisiin. VMP on konserniyrityksensä Enjoyn ja VMP Urapalveluiden kautta käynnistänyt koulutuskonseptin, jonka tarkoituksena on kouluttaa uusia tekijöitä suoraan työtehtäviin paikallisten oppilaitosten kanssa. Täydennyskoulutuksia on järjestetty alalla kauan, mutta VMP on uudistanut tuttua konseptia hyödyntämällä asiakasyrityksiään koulutusympäristöinä. Hyvät kokemukset pääkaupunkiseudulla […]

Uutinen

Sesonkityöntekijän muistilista

Katso avoimet työpaikat Lapissa Joka talvikausi Enjoyn tekijämiehet sekä -naiset hurmaavat Lapin lomakohteet vankalla ammattitaidollaan ja painavat hommia into piukassa. Mikäli sinäkin olet saanut äidinmaidossa timantinkovan työmotivaation, ja ajatus lähteä töihin tunturiin houkuttelee kovasti, mutta muutamia epävarmuustekijöitä on vielä läsnä, niin jatka lukemista. Olemme valmistaneet Lapin työmatkaasi varten muistilistan tärkeistä asioista. Suosittelemme ottamaan seuraavat kokeneiden […]

Blogaus
Back to top