<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=678773372581530&ev=PageView&noscript=1" />

Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Kokkeja kesäksi Rovaniemelle, Arctic Hotel Collection

Kokki Lappi, Eezynkesä ← Takaisin

 

Arctic Hotel Collection on kahden laadukkaan perheomisteisen hotellin kokoelma Rovaniemellä. Hotelliemme upeat puitteet sekä monipuolinen ja tasokas ravintolatarjontamme takaavat viihtyisän yöpymisen Lapin pääkaupungissa. 

Rovaniemellä on arktisen luonnon ympäröimä urbaani keidas ja sillä on paljon tarjottavaa jokaiselle vuoden ympäri. Vieraile Joulupukin Pajakylässä, antaudu pohjoisten satujen ja tarinoiden maailmaan tai tutustu rikkaaseen kaupunki- ja kulttuurihistoriaamme. Heittäydy sporttiseksi eri liikunta-aktiviteettien parissa, ja anna mielesi ja kehosi rentoutua kauniissa Lapin koskemattomissa maisemissa.

Arctic City Hotel

Arctic City Hotelli on moderni ja lämminhenkinen hotelli aivan kaupungin keskustassa. Vuonna 1978 avattu hotelli tarjoaa edelleen tasokasta mukavuutta ja henkilökohtaista palvelua sekä liike- että lomamatkalaisille. Ravintoloista City hotelli kätkee sisäänsä Ravintola Monterosan ja Bull Bar&Grill ravintolan

Arctic Light Hotel

Arctic Light Hotel on upeasti suunniteltu yksilöllinen hotelli vuonna 1949 valmistuneessa Rovaniemen kauppalantalossa. Arctic Light Hotel on valittu maailman 11.parhaaksi uudeksi hotelliksi (Travel+Leisure -lehti 2015) ja Suomen parhaaksi hotelliksi (Trivago 2017 ja 2018). Arctic Light hotellissa sijaitsee korkealuokkaista a`la cartea tarjoava Arctic Restaurant jonka laatuun ei voi olla ihastumatta.

 

Etsimme kahta kokkia. Toisen kokin tehtävät painottuvat monipuolisesti eri rooleihin keittiössä, ja sijoittuvat City hotelliin. Toisen kokin rooli on vahvasti a´la carte ruoan valmistuksessa ja se sijaitsee Arctic Light hotellin Arctic ravintolassa.

Edellytämme hakijoilta alan koulutusta ja työkokemus katsotaan eduksi. Kuitenkin oikeanlainen asenne ratkaisee. Hygieniapassi tulee olla suoritettu.

Tarjoamme loistavan mahdollisuuden työskennellä laadukkaassa perheomisteisessa työympäristössä. Mahdollisuuden kehittyä kokkina ja tietysti mukavat työkaverit. Majoitus löytyy huokeaan hintaan. Palkkauksen sopimuksen mukaan. Työt alkavat toukokuussa ja kestävät elokuulle saakka. Mahdollisuus myös jatkaa talvisesonki ja vakinaistua. Valitut henkilöt työllistyvät Eezy henkilöstöpalveluiden kautta. Enjoy on osa Eezy konsernia.

Hae paikkaa!

VMP vaihtaa nimekseen Eezy – tavoitteena olla henkilöstöpalvelualan markkinajohtaja vuoteen 2022 mennessä

Henkilöstöpalveluyritys VMP muuttaa nimekseen Eezy. Nimenvaihdon taustalla on heinäkuussa toteutettu yhdistyminen toisen alan suuryrityksen, Smile Henkilöstöpalvelut Oyj:n kanssa. Uudesta nimestä Eezy Oyj on tarkoitus päättää muodollisesti ylimääräisessä yhtiökokouksessa joulukuussa. VMP on toiminut tähän asti usealla eri brändillä. Nyt tehdyn nimimuutoksen tarkoituksena on vahvistaa integraatiota ja yhdistää kaikki palvelut yhden Eezy-brändin alle. Eezyn liiketoiminta-alueet ovat henkilöstöpalvelut, […]

Uutinen

VMP ja Enjoy tarttuu työvoimapulaan täsmäkoulutuksella

Lapin matkailun kasvua rasittaa hotelli- ja ravintoalan työvoimapula ja VMP:n asiakasyritykset kaipaavat kipeästi lisää osaavaa henkilökuntaa sesonkikiireisiin. VMP on konserniyrityksensä Enjoyn ja VMP Urapalveluiden kautta käynnistänyt koulutuskonseptin, jonka tarkoituksena on kouluttaa uusia tekijöitä suoraan työtehtäviin paikallisten oppilaitosten kanssa. Täydennyskoulutuksia on järjestetty alalla kauan, mutta VMP on uudistanut tuttua konseptia hyödyntämällä asiakasyrityksiään koulutusympäristöinä. Hyvät kokemukset pääkaupunkiseudulla […]

Uutinen
Eezy

VMP, Smile, Personnel, Extraajat, Enjoy, Voima, Corporate Spirit ja Eezy.

Tekevät unelmien työelämästä totta nyt yhtenä Eezynä.

Lisää Eezystä >
Palaa vanhalle sivulle >
Back to top