Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Kokkeja Naantaliin, ravintolat Uusi Kilta ja Valborg

Kokki Varsinais-suomi 11.5.2019 ← Takaisin

Etsimme kokkeja kesäksi Uuteen Kiltaan sekä Valborgiin!

Ravintola Uusi Kilta on gastronomiseen keittiöön ja laatuviineihin erikoistunut ravintola Naantalin parhaalla paikalla, Vanhan kaupungin vierasvenesataman vieressä.
Ravintola Uusi Kilta tarjoilee korkealaatuisista raaka-aineista, huolella tehtyä, konstailematonta eurooppalaista ruokaa.

Ravintola Valborg tarjoaa asiakkailleen italialaisia makuja Uuden Killan kupeessa. Vanha, tunnelmallinen rakennus sekä osittain katettu sisäpiha ja terassi houkuttelevat nauttimaan kauniista kesäpäivistä hyvän ruoan pariin. Valborgin listalta löytyy pizzoja, risottoja ja pastoja makeita jälkiruokia unohtamatta.

Etsimällämme kokilla on alan koulutus ja hyvä asenne työtä kohtaan. Muutaman vuoden työkokemus à la carte keittiöistä katsotaan eduksi. Kiireinen kesä ja nopeatempoinen työtahti eivät pelota ja tartut töihin reippaasti. Tiimityöskentelyn jalo taito sujuu sinulta luonnostaan. Työhön toki sisältyy myös keittiötyön muut osat kuten esivalmistelut ja siivoaminen.

Tarjoamme töitä touko-kesäkuusta alkaen koko kesäkaudeksi ja tekijän mukaan katsotaan kumpaan ravintolaan työt tulevat painottumaan. Töiden aloitus voidaan sopia työntekijäkohtaisesti. Ravintolan ovet avataan vapuksi 2019, mutta kiireisin ajankohta alkaa kesäkuun alusta. Töitä voidaan luvata vähintään 90h/3vko, mutta varmaa on että kesällä niitä tulee olemaan enemmänkin. Palkkaus tes/sopimuksen mukaan. Työsopimus tehdään työntekijän ja Enjoyn välille.

Hae paikkaa!

VMP yhdistää Enjoy- ja Staff Plus-brändit keväällä 2019

(In English below) VMP selkeyttää palveluvalikoimaansa yhdistämällä Horeca-alan rekrytoinnin ja henkilöstövuokrauksen asiantuntijayrityksensä Enjoyn ja Staff Plussan toiminnat yhdeksi Enjoy-brändiksi keväällä 2019. Muutoksen tuomat hyödyt alkavat näkymään toiminnassamme vaiheittain jo helmikuusta alkaen, kesään mennessä toimimme täydellä teholla koko palveluvalikoiman osalta. Asiakkaille ja työntekijöille muutos ei aiheuta toimenpiteitä, vaan samat tutut yhteyshenkilöt jatkavat helmikuussa hyviksi todettujen ja […]

Uutinen

Uuden ajan Marski rekrytoi

Helsingin parhaalle paikalle avataan alkukesästä 2019 Suomen ensimmäinen Signature-hotelli – Marski by Scandic. Uuden ajan Marski on syntynyt luovan, ennakkoluulottoman ja jatkuvasti uudistuvan Helsingin keskelle. Marski by Scandic on Suomen ensimmäinen Signature-hotelli, mutta ennen kaikkea Marski on inspiroiva areena, jossa luovan ja innovatiivisen Suomen rakentajat, elämyksiä rakastavat vieraamme sekä täydellä sydämellä palveleva henkilökuntamme kohtaavat. Tätä […]

Uutinen
Back to top