Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Kokkeja Ouluun, Break Sokos Hotel Eden

Kokki Pohjois-pohjanmaa ← Takaisin

 

Etsimme asiakkaallemme Oulun Edeniin Á la carte kokkeja 

Eden sijaitsee Oulussa, Nallikarin upean hiekkarannan kupeessa. Meillä pääset arjen yläpuolelle monella eri tavalla.  Ravintolastamme avautuva upea merimaisema kruunaa ruokahetkesi. Tässä on työpaikka ”Oulun rivieran” rannalta. 

Tässä työssä odotetaan että olet oma-aloitteinen ja reipas. Mikäli on jo kokemusta karttunut niin se on aina etu. Mutta kuitenkin asenne ratkaisee. 

Työt sijoittuvat kesä-elokuun ajalle ja innokkaalle kesähessulle hommia löytyy varmasti syksynkin saapuessa.  Työ alkaa sopimuksen mukaan. Tulet olemaan osa Enjoy perhettämme ja saat työnantajan puolelta täyden tuen urasi kehittämisessä. 

Tunnistitko itsesi, kaverisi tai kumminkaimasi? Alla olevasta linkistä hakemusta tulemaan tai puhelinlinjat kuumaksi 

Hae paikkaa!

VMP yhdistää Enjoy- ja Staff Plus-brändit keväällä 2019

(In English below) VMP selkeyttää palveluvalikoimaansa yhdistämällä Horeca-alan rekrytoinnin ja henkilöstövuokrauksen asiantuntijayrityksensä Enjoyn ja Staff Plussan toiminnat yhdeksi Enjoy-brändiksi keväällä 2019. Muutoksen tuomat hyödyt alkavat näkymään toiminnassamme vaiheittain jo helmikuusta alkaen, kesään mennessä toimimme täydellä teholla koko palveluvalikoiman osalta. Asiakkaille ja työntekijöille muutos ei aiheuta toimenpiteitä, vaan samat tutut yhteyshenkilöt jatkavat helmikuussa hyviksi todettujen ja […]

Uutinen

Uuden ajan Marski rekrytoi

Helsingin parhaalle paikalle avataan alkukesästä 2019 Suomen ensimmäinen Signature-hotelli – Marski by Scandic. Uuden ajan Marski on syntynyt luovan, ennakkoluulottoman ja jatkuvasti uudistuvan Helsingin keskelle. Marski by Scandic on Suomen ensimmäinen Signature-hotelli, mutta ennen kaikkea Marski on inspiroiva areena, jossa luovan ja innovatiivisen Suomen rakentajat, elämyksiä rakastavat vieraamme sekä täydellä sydämellä palveleva henkilökuntamme kohtaavat. Tätä […]

Uutinen
Back to top