Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Kokkeja Pietarsaareen kesäksi, Fäboda Cafe&Kitchen

Kokki Keski-Pohjanmaa ← Takaisin

Fäboda Café & Kitchen sijaitsee Pietarsaaressa Fäbodan alueella. Alueen luonto on henkeäsalpaava yhdistelmä pitkiä hiekkarantoja ja dyynejä, kalliomaisemia, metsiä luontopolkuineen sekä räme- ja suoalueita. Meillä voit nauttia keittiön antimista rantakallioiden ja hiekkarannan kupeessa joko sisällä tunnelmallisessa hirsirakennuksessa tai tilavalla ulkoterassilla.

Ravintolassa on 60 asiakaspaikkaa ja ulkoterassilta tilaa löytyy saman verran. Tilat ovat  myös vuokrattavissa niin yritysten käyttöön kuin yksityistilaisuuksiakin varten.

Haemme kahta kokkia joiden työnkuvaan kuuluu monipuoliset tehtävät keittiössä. Mm. A la Carte ruoan valmistus ja kahvilatuotteet. Lisäksi tavaran tilaukset ja omavalvonta.

Edellytämme hakijalta alan koulutusta ja jo muutaman vuoden työkokemusta alalta. Kuitenkin oikea asenne ratkaisee. Työ vaatii henkilöltä oma aloitteisuutta ja jo kokemuksen tuomaa selkeää näkemystä keittiön toiminnasta.  

Tarjoamme mahtavan kesätyöpaikan Enjoyn kautta aurinkoisessa Pietarsaaressa. Työt alkavat 1.6.2018 ja 20.6.2018. Majoitus löytyy ravintolan vierestä huokeaan hintaan. Palkka sopimuksen mukaan. Tule sinäkin iloiseen Enjoy tiimiin.

 

Hae paikkaa!

Ajankohtaista Enjoylla

→ Katso kaikki uutiset

Kesäsesongin duunipaikoissa on haku päällä

Joka kesä Suomen kuumimmat paistopisteet ja viileimmät kesäterassit on miehitetty Enjoyn erikoiskundeilla- ja mimmeillä. Taas on aika jakaa tämän kesän duunit ja työvälineet! Enjoylla on avoinna monia ravintola-alan kesätyöpaikkoja, sesonkihommia ja pidempiaikaisia työsuhteita useissa eri kohteissa, kaupungeissa ja lomakeskuksissa – lähes kirjaimellisesti Hangosta Utsjoelle. Etsimme erityisesti: baaritiskin nurjalla puolella villiintyviä baarityöntekijöitä, keittiön hektisyydessä kyntensä näyttäviä […]

Uutinen

Etsimme omaan hallintoomme Lead Developeria

Etsimme omaan hallintoomme LEAD DEVELOPERIA kehittämään hotelli- ja ravintola-alan rekrytointipalveluita yhdessä kehitystiimin ja yhteistyökumppanien kanssa. Extremely Nice Job Oy – tuttavallisemmin Enjoy – on valtakunnallisesti toimiva henkilöstöpalveluyritys. Ravintola-alalla meidät tunnetaan rautaisista ammattilaisistamme ja alan vahvasta tuntemuksesta. Verkostomme kattaa koko Suomen alueella yli 5000 ravintola-alan ammattilaista. Asiakasyrityksemme sijaitsevat kaupunkien sykkeessä sekä sesonkikohteissa ympäri Suomea. Toimialan kasvaessa […]

Uutinen
Back to top