Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Kokkeja Rukalle talveksi 2018-2019, Ravintola Kuksa

Kokki Lappi ← Takaisin

Rukan keskuksessa sijaitseva Rukan Kuksa on paikallisesti tuotettua villiruokaa tarjoava korkeatasoinen ravintola. Lappilainen miljöö jossa on käytetty puuta ja kiveä takaavat viihtyvyyden istua vaikka pidempäänkin. Puhtaat selkeät maut ja tyylitelty esillelaitto reilun kokoisissa annoksissa saavat vaativankin asiakkaan hyräilemään ilosta.

Kokin tehtäviin kuuluu niin lounaan valmistusta kuin laadukkaan À la Carten esivalmistelua ja esillelaittoa. Lisäksi kaikki normaalit keittiön työt.

Edellytämme hakijalta alan koulutusta ja jo muutaman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä. Iloinen ja oma aloitteinen asenne ovat ratkaisevassa roolissa kun työskennellään sesonkikohteessa.

Tarjoamme työpaikan korkeatasoisessa ravintolassa. Mukavat työkaverit. Majoituksen huokeaan hintaan. Palkkaus sopimuksen mukaan ja aloitus marraskuussa 2018. Työt kestävät huhtikuulle 2019 saakka.  Asiakkaalla on lisäksi etuja rinteisiin jne. Ja ne ovat henkilökunnan käytössä.

Lähde sinäkin nauttimaan Rukan talvesta ja työskentelemään iloisessa Enjoy tiimissä. 

Hae paikkaa!

Ajankohtaista Enjoylla

→ Katso kaikki uutiset

Kesäsesongin duunipaikoissa on haku päällä

Joka kesä Suomen kuumimmat paistopisteet ja viileimmät kesäterassit on miehitetty Enjoyn erikoiskundeilla- ja mimmeillä. Taas on aika jakaa tämän kesän duunit ja työvälineet! Enjoylla on avoinna monia ravintola-alan kesätyöpaikkoja, sesonkihommia ja pidempiaikaisia työsuhteita useissa eri kohteissa, kaupungeissa ja lomakeskuksissa – lähes kirjaimellisesti Hangosta Utsjoelle. Etsimme erityisesti: baaritiskin nurjalla puolella villiintyviä baarityöntekijöitä, keittiön hektisyydessä kyntensä näyttäviä […]

Uutinen

Etsimme omaan hallintoomme Lead Developeria

Etsimme omaan hallintoomme LEAD DEVELOPERIA kehittämään hotelli- ja ravintola-alan rekrytointipalveluita yhdessä kehitystiimin ja yhteistyökumppanien kanssa. Extremely Nice Job Oy – tuttavallisemmin Enjoy – on valtakunnallisesti toimiva henkilöstöpalveluyritys. Ravintola-alalla meidät tunnetaan rautaisista ammattilaisistamme ja alan vahvasta tuntemuksesta. Verkostomme kattaa koko Suomen alueella yli 5000 ravintola-alan ammattilaista. Asiakasyrityksemme sijaitsevat kaupunkien sykkeessä sekä sesonkikohteissa ympäri Suomea. Toimialan kasvaessa […]

Uutinen
Back to top