Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Kokkeja Sallaan talvikaudeksi 2019-2020, ravintola Kiela

Kokki Lappi ← Takaisin

 

Sallatunturin Tuvilla majoitut korkeatasoisissa ja kodikkaissa tuvissa. Kaikissa tuvissamme on onnistuneen loman perusvarustelu. Tarjoamme aitoja lappilaisia makuelämyksiä ravintola Kielassa, iloista iltaelämää Papana Pupissa sekä unohtumattomia elämyksiä Napapiirin Safareilla.

Lähiruoka ja aidot lappilaiset maut ovat á la carte –ravintolamme vahvuuksia. Ravintola Kielan ruokalistalla on suussasulavia tulkintoja muun muassa porosta, lohesta, siiasta ja leipäjuustosta. Kielan ilmapiiri on kodikas ja välitön. Paistinkääntäjien veljeskunta on myöntänyt ravintola Kielalle järjestön kilvet tunnustukseksi ruoan ja palvelun laadusta. Chaîne des Rôtisseurs on ranskalainen gastronominen järjestö, joka vaalii paikallista ruokakulttuuria kansallisia keittiöitä kunnioittaen.

Etsimme hienoon joukkoon kokkeja jotka kykenee toteuttamaan niin buffet ruokailuja kuin á la carte annoksiakin. Kyseessä on vilkas ravintola joten sormi ei saa mennä suuhun kiireisimpinäkään iltoina.

Edellytämme hakijoilta alan koulutusta sekä vähintään vuoden kokemusta monipuolisesta ruoan valmistuksesta. Iloista asiakaspalveluhenkistä asennetta. Kielitaito katsotaan eduksi, koska iso osa asiakkaista on ulkomailta. Mm. Espanja ja Iso-Britannia

Tarjoamme mainion mahdollisuuden päästä oppimaan ja kasvamaan kokkina, hienojen työkavereiden ja ruokatuotteen parissa. Työympäristönä on vuonna 2014 valmistunut lämpöhirsitalo jossa keittiökin loistaa uutuuttaan. Lumisen aidon Lapin luonnon jonka hiljaisuus ja rauha ovat vertaansa vailla. Vähintään täydet tunnit ja erittäin kilpailukykyisen palkan. Majoitus löytyy läheltä huokeaan hintaan. Työt alkavat marraskuun lopulla sopivan ja kestävät huhtikuuhun saakka. Valitut henkilöt työllistyvät Enjoyn kautta.

Mikäli olet mielestäsi etsimämme henkilö niin ei muuta kuin hakemusta tulemaan ja siinä muuten menee vain alle minuutti. Tule sinäkin iloiseen Enjoy tiimiin.

 

Hae paikkaa!

Asiakaskokemuksesta kilpailuetua henkilöstöpalvelualalle

Asiakaskokemuksesta kilpailuetua henkilöstöpalvelualalle – VMP yhtenäistää yritystensä asiakaskokemusmittareita VMP Oyj:n liiketoimintojen keskeisimpiä teemoja on parhaan asiakaskokemuksen tuottaminen. VMP Varamiespalvelu on viime vuosina tutkinut asiakaskokemustaan menestyksekkäästi NPS-mittarin avulla. Sama jatkuvan ja osallistavan mittauksen formaatti jalkautettiin ensimmäiseksi VMP-yhtiön viime vuoden vaihteessa ostamaan Enjoyhin. Hotelli-, ravintola- ja kahvilamaailman henkilöstövuokraus- ja rekrytointiosaaja Enjoy käynnisti asiakaskokemuksensa mittaamisen ymmärtääkseen asiakkaitaan ja […]

Uutinen

Sesonkityöntekijän muistilista

Joka talvikausi Enjoyn tekijämiehet sekä -naiset hurmaavat Lapin lomakohteet vankalla ammattitaidollaan ja painavat hommia into piukassa. Mikäli sinäkin olet saanut äidinmaidossa timantinkovan työmotivaation, ja ajatus lähteä töihin tunturiin houkuttelee kovasti, mutta muutamia epävarmuustekijöitä on vielä läsnä, niin jatka lukemista. Olemme valmistaneet Lapin työmatkaasi varten muistilistan tärkeistä asioista. Suosittelemme ottamaan seuraavat kokeneiden tunturin kävijöiden vinkit vastaan. […]

Blogaus
Back to top