Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Kokkeja Turkuun, Harjattulan Kartano

Kokki Varsinais-suomi 11.5.2019 ← Takaisin

Harjattulan Kartano on idyllinen juhlapaikka Turun Kakskerrassa. Harjattulassa toimii Paasikivi-Opisto, Humanistinen ammattikorkeakoulu ja kesäkaudella siellä pidetään rippikouluja. Harjattulassa on myös ympärivuotista majoitustoimintaa. Päivittäin on tarjolla aamiainen ja lounas ja viikonloput täyttyvät erilaisista juhlista. 

Harjattulan Kartanoon etsitään nyt kesäksi keikkakokkeja viikonloppujen juhlatilaisuuksiin. Etsimillämme kokeilla tulee olla alan koulutus tai kokemusta vastaavanlaisesta työstä. Lounaan ja juhlaruokien valmistus onnistuu sinulta moitteetta ja olet mahdollisesti hoitanut joitakin tilaisuuksia myös yksin. Esivalmistelut ja keittiön siivoukset kuuluvat myös oleellisesti työnkuvaan. Hygieniapassi ja ajokortti ovat edellytyksiä työssä. Omaa autoa ei tarvitse, sillä bussit kulkevat Turun keskustasta suoraan työpaikalle.

Työt alkavat heti toukokuussa ja kestävät kesäkauden loppuun elo/syyskuun vaihteeseen. Töitä on pääsääntöisesti keikkaluonteisesti ja viikonloppupainotteisesti, mutta yhdelle kokille on tarjota noin 90h/3vko töitä. Työajat sijoittuvat klo: 8-22 välille tilaisuuksista riippuen. Työt sopivat erinomaisesti myös osa-aikatöitä etsivälle.

Mikäli tarvitset majoituksen koko kesäksi, onnistuu se asiakkaan puolelta.

Hae paikkaa!

VMP yhdistää Enjoy- ja Staff Plus-brändit keväällä 2019

(In English below) VMP selkeyttää palveluvalikoimaansa yhdistämällä Horeca-alan rekrytoinnin ja henkilöstövuokrauksen asiantuntijayrityksensä Enjoyn ja Staff Plussan toiminnat yhdeksi Enjoy-brändiksi keväällä 2019. Muutoksen tuomat hyödyt alkavat näkymään toiminnassamme vaiheittain jo helmikuusta alkaen, kesään mennessä toimimme täydellä teholla koko palveluvalikoiman osalta. Asiakkaille ja työntekijöille muutos ei aiheuta toimenpiteitä, vaan samat tutut yhteyshenkilöt jatkavat helmikuussa hyviksi todettujen ja […]

Uutinen

Uuden ajan Marski rekrytoi

Helsingin parhaalle paikalle avataan alkukesästä 2019 Suomen ensimmäinen Signature-hotelli – Marski by Scandic. Uuden ajan Marski on syntynyt luovan, ennakkoluulottoman ja jatkuvasti uudistuvan Helsingin keskelle. Marski by Scandic on Suomen ensimmäinen Signature-hotelli, mutta ennen kaikkea Marski on inspiroiva areena, jossa luovan ja innovatiivisen Suomen rakentajat, elämyksiä rakastavat vieraamme sekä täydellä sydämellä palveleva henkilökuntamme kohtaavat. Tätä […]

Uutinen
Back to top