Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Kokkeja Turkuun, ravintola Bassi

Kokki Varsinais-Suomi 31.7.2018 ← Takaisin

Turun ytimeen, ainutlaatuisen upeaan miljööseen avautuu elokuussa kala- ja äyriäisruokiin erikoistunut ravintola Bassi.

Turkulaisten innolla odottama ravintola Bassi avautuu Turun parhaalle paikalle Aurajokirantaan. Ravintola sijaitsee täydellisesti remontoidun, historiallisen Bassin talon toisessa ja kolmannessa kerroksessa. Bassin ravintoloitsijana turkulainen ravintola-alan kasvuyritys Manu Events.

Ravintola Bassin linjana ei ole fine dining vaan fun dining. Bassi tarjoaa iloista, sosiaalista syömistä – jaettavia annoksia ja rentoa tunnelmaa. Ravintolan erikoisuuksia ovat meren herkut, ja listalta löytyy esimerkiksi upea äyriäisvati. Ravintolan listalta löytyy myös laadukkaita liha-annoksia ja kasvisruokaan satsataan paljon.

Ravintola Bassi on auki maanantaista lauantaihin sekä lounasaikaan että iltaisin. Rakennuksen toisessa kerroksessa sijaitseva 150-paikkainen ravintolasali jakaantuu useampaan kokonaisuuteen, joista osa toimii kabinetteina. Ravintolan kolmanteen kerrokseen tulee klubitila, ja sen yhteydessä on kattoterassi.

Ravintola Bassi tulee työllistämään noin 20 ihmistä ja nyt etsinnässä on ammattitaitoisia kokkeja. Työhön koulutetaan hyvin, mutta aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä vaaditaan. Olet hyvä tiimipelaaja, joka haluaa uusia haasteita. Lisäksi arvostamme ruotsin ja englannin kielen taitoa.

Kokkien työsuhteet alkavat elokuun loppupuolella ja ovat joko täysiaikaisia tai osa-aikaisia. Työsopimus on määräaikainen 6.1.2019 asti ja se solmitaan alkuun työntekijän ja Enjoyn välille. Määräaikaisen sopimuksen jälkeen on mahdollista työllistyä Maunon kirjoille.

 

Mikäli haluat päästä työskentelemään upouudessa ravintolassa Turun keskustassa niin laita hakemusta tulemaan!

Hae paikkaa!

Lapin paljastuksia, osa 1: Me ollaan duuniperhe

Tunturiin muuttaessa uuteen talvipaikkaan totuttelu voi viedä hieman aikaa, mutta aivan huomaamatta oletkin jo sopeutunut ilmastoon ja ympäröiviin maisemiin, sekä saanut uusia kavereita työtovereistasi. Viimeisistä on pakko kertoa erikseen. Lapissa jokaisella tunturilla on oma kupla kaiken tason enjoylaisista – me pyritään olemaan tiiviisti yhdessä työ- ja vapaapäivänä sekä luomaan ainutlaatuisia Lappi klaani -elämyksiä. Enjoyn tyypeille […]

Blogaus

Ravintola-alan superammattilaiset, Lapista talviduunia hakemaan – mars!

Miljoonat tähdet tuikkivat yötaivaalla. Ei liikenteen melua. Ympärillä aito Lapin villi luonto ja taivaalla tanssivat revontulet. Ah, miten ihanaa… olla töissä?!

Blogaus
Back to top