Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Kokkeja Uuteenkaupunkiin, ravintola Kahveli

Kokki Varsinais-Suomi 30.5.2018 ← Takaisin

Etsimme kokkeja kesäksi Uuteenkaupunkiin TOK:n makasiiniravintola Kahveliin. Ravintola sijaitsee aivan Uudenkaupungin keskustassa kaupunginlahden varrella. Ravintola on tunnelmallinen ja rento paikka kokoontua hyvällä porukalla syömään viikoittain vaihtuvaa lounasta, maukkaita pizzoja tai vaikkapa juhlien järjestämiseen. Ravintolan uudistetulla terassilla on mukava viettää iltaa nauttien kesäisestä Uudestakaupungista. 

Kokeille on töitä sekä lounaan että à la carten parissa. Viikoittain vaihtuvaa lounasta saa sekä buffetpöydästä että pöytiintarjoiltuna. À la carte listalta löytyy paikallisia suosikkeja kuten esimerkiksi pizzoja ja kalaruokia sekä paikallisten toimittajien raaka-aineita.

Sinulta löytyy alan koulutus, hygieniapassi, salmonellatodistus sekä jo mahdollisesti aikaisempaa työkokemusta kokkina. Olet oma-aloitteinen ja utelias oppimaan uutta. Kiireiset kesäpäivät vain tuovat sinulle lisää vauhtia työskentelyyn ja haluat tarjota asiakkaille parhaan elämyksen ruoan parissa.

Työt alkavat kesäkuun alussa sopimuksen mukaan ja kestävät elokuun loppuun. Tunteja on tarjolla 112,5h/3vko ja kesätyöt tehdään Enjoyn kautta. Oma auto on eduksi, mutta majoituskin onnistuu tarvittaessa kesätöiden ajaksi pientä korvausta vastaan.

Hae paikkaa!

Ajankohtaista Enjoylla

→ Katso kaikki uutiset

Kesäsesongin duunipaikoissa on haku päällä

Joka kesä Suomen kuumimmat paistopisteet ja viileimmät kesäterassit on miehitetty Enjoyn erikoiskundeilla- ja mimmeillä. Taas on aika jakaa tämän kesän duunit ja työvälineet! Enjoylla on avoinna monia ravintola-alan kesätyöpaikkoja, sesonkihommia ja pidempiaikaisia työsuhteita useissa eri kohteissa, kaupungeissa ja lomakeskuksissa – lähes kirjaimellisesti Hangosta Utsjoelle. Etsimme erityisesti: baaritiskin nurjalla puolella villiintyviä baarityöntekijöitä, keittiön hektisyydessä kyntensä näyttäviä […]

Uutinen

Etsimme omaan hallintoomme Lead Developeria

Etsimme omaan hallintoomme LEAD DEVELOPERIA kehittämään hotelli- ja ravintola-alan rekrytointipalveluita yhdessä kehitystiimin ja yhteistyökumppanien kanssa. Extremely Nice Job Oy – tuttavallisemmin Enjoy – on valtakunnallisesti toimiva henkilöstöpalveluyritys. Ravintola-alalla meidät tunnetaan rautaisista ammattilaisistamme ja alan vahvasta tuntemuksesta. Verkostomme kattaa koko Suomen alueella yli 5000 ravintola-alan ammattilaista. Asiakasyrityksemme sijaitsevat kaupunkien sykkeessä sekä sesonkikohteissa ympäri Suomea. Toimialan kasvaessa […]

Uutinen
Back to top