Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Kokkeja Vuokattiin, Holiday club Katinkulta

Kokki ← Takaisin

Holiday Club Katinkulta on Holiday Clubin omistama lomakohde Sotkamossa Kainuussa. Katinkulta on Holiday Clubin niin sanottu lippulaivakohde, jota on kehitetty kaikista kohteista eniten. Holiday Club on käyttänyt Katinkultaa markkinoidessaan sanontaa Pohjoismaiden monipuolisin lomakohde.

Holiday Club Katinkullassa on suuri hotellisiipi sekä loma-asuntoja. Vuonna 2012 valmistui lisäksi uusi Villas-siipi. Katinkullan kolme ravintolaa ja kolme baaria sijaitsevat klubirakennuksessa: à la carte -ravintolat Easy Kitchen ja Maisemaravintola, pizzaravintola Classic Pizza, allasbaari Spa Café ja yökerho Night Cat.

Etsimme nyt kokkeja Easy kitcheniin ja Maisemaravintolaan. Tarve on aamiaiskokille,Lounas/päivälliskokille ja usealle á la carte kokille. Tarvittaessa saa tehdä monipuolisia vuoroja eri ravintoloissa. 

Edellytämme hakijalta vähintään alan kulutusta. Työkokemus katsotaan eduksi. Mutta kuitenkin oikeanlainen työtä pelkäämätön asenne ratkaisee. 

Tarjoamme mahdollisuuden eri pituisiin työsuhteisiin niin sesonkiluonteisesta työstä vakituiseen työhön. Aivan henkilöstä riippuen. Hyvät Holiday Clubin henkilökuntaedut. Mm. kuntosalin ja kylpylän ilmainen käyttö. Yhden Suomen hienoimmista kylpyläloma kohteista. Ja tietysti mahtavat työkaverit. Palkkaus sopimuksen mukaan ja majoitus järjestyy. Valitut henkilöt työllistyvät Enjoyn kautta. Mikäli kiinnostuit niin laitahan hakemusta tulemaan. Siihen menee vain alle minuutti. Tule sinäkin iloiseen Enjoy tiimiin.

Hae paikkaa!

VMP yhdistää Enjoy- ja Staff Plus-brändit keväällä 2019

(In English below) VMP selkeyttää palveluvalikoimaansa yhdistämällä Horeca-alan rekrytoinnin ja henkilöstövuokrauksen asiantuntijayrityksensä Enjoyn ja Staff Plussan toiminnat yhdeksi Enjoy-brändiksi keväällä 2019. Muutoksen tuomat hyödyt alkavat näkymään toiminnassamme vaiheittain jo helmikuusta alkaen, kesään mennessä toimimme täydellä teholla koko palveluvalikoiman osalta. Asiakkaille ja työntekijöille muutos ei aiheuta toimenpiteitä, vaan samat tutut yhteyshenkilöt jatkavat helmikuussa hyviksi todettujen ja […]

Uutinen

Uuden ajan Marski rekrytoi

Helsingin parhaalle paikalle avataan alkukesästä 2019 Suomen ensimmäinen Signature-hotelli – Marski by Scandic. Uuden ajan Marski on syntynyt luovan, ennakkoluulottoman ja jatkuvasti uudistuvan Helsingin keskelle. Marski by Scandic on Suomen ensimmäinen Signature-hotelli, mutta ennen kaikkea Marski on inspiroiva areena, jossa luovan ja innovatiivisen Suomen rakentajat, elämyksiä rakastavat vieraamme sekä täydellä sydämellä palveleva henkilökuntamme kohtaavat. Tätä […]

Uutinen
Back to top