Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Kokki Helsinkiin, Naughty BRGR:iin

Kokki Uusimaa ← Takaisin

NAUGHTY BRGR -burgeriravintola syntyi Top Chef voittaja Akseli Herlevin yli kymmenvuotisen taustatyön tuloksena. Ravintolan toiminnan perustana on parhaat mahdolliset ainekset, jatkuva reseptien ja toiminnan kehittäminen, oikea asenne ja paras mahdollinen henkilökunta!
Tähän joukkoon mahtuu yksi uusi tuhma kokki

Tuhman kokin työnkuvaan kuuluu tietenkin herkullisten burgereiden valmistaminen. Misojen tekeminen, burgereiden valmistaminen, illan loppusiivous, sekä kaikki näiden väliin mahtuvat hommat kuuluvat repertuaariisi. 

Sinulta toivomme ennen kaikkea rautaista asennetta ja heittäytymiskykyä. Pilke pysyy silmäkulmassasi, myös niinä kiireisinä päivinä. Toivomme sinulta alan koulutusta. Vuosien työkokemus ei ole pakollinen, sillä nyt etsitään ennen kaikkia persoonia.

Tarjoamme sinulle töitä vähintään 90h/3vkoa paino sanalla vähintään. Tähän päälle vielä kivat henksuedut, sekä mahtava työporukka. Työsuhde alkaa Enjoy:n kanssa, mutta voit tulevaisuudessa siirtyä suoraan talon kirjoille.

Hae paikkaa!

Huippuduuniin tunturiin – Hotelli Levi Panorama

Korkealaatuinen, ympäri vuoden auki oleva Hotelli Levi Panorama sijaitsee Levitunturin laella ja tarjoaa maisemat Pallaksen, Aakenuksen sekä Ylläksen tuntureille asti. Hotellissa on viisi ravintolaa sekä kokous- ja kongressikeskus Levi Summit, jonka aulan yhteydessä sijaitsee Cafe Spiella. Talveksi ravintolatoiminta siirtyy pääosin hotellin alimpiin kerroksiin Ravintola Panoramaan. Sieltä löytyy noin 300 hengen sali, jossa tarjoillaan aamiaiset, lounaat […]

Blogaus

Huippuduuniin tunturiin – Santa’s Hotel Tunturi Saariselkä

Legendaarisen Santa’s Hotel Tunturi -perheyritysketjun hotellit sijaitsevat neljässä eri Lapin kohteessa, joista Saariselän yksikkö on kaikista suurin. Hotellissa on yli 1000 majoituspaikkaa ja viidessä ravintolassa on yhteensä noin 2 500 anniskelupaikkaa. Ketä etsitään töihin? Santa’s Hotel Tunturi Saariselkä kaipaa sekä kokeneita ammattilaisia että aloittelevia ravintola-alan käsipareja keittiöönsä. Osaaville työntekijöille on laajaskaalainen tarve myös salin puolella. […]

Blogaus
Back to top