Avoimet työpaikat

Parhaiden ravintola-alan ammattilaisten työpaikka

Kokki Helsinkiin, Paasiravintola

Kokki Uusimaa ← Takaisin

Ravintolakolmio-konserni on pääkaupunkiseudulla toimiva yksityinen yritys, joka koostuu 15 yksilöllisestä ravintolasta. Yritys on ollut näkyvä toimija pk-seudun ravintolamaailmassa jo lähes 40 vuotta.

Paasiravintola on historiallisen Paasitornin sydämessä sijaitseva korkeatasoinen ja arvostettu tilausravintola. Klassinen miljöö täydennettynä Paasitornin värikkäällä historialla luovat puitteet mahtaville kokouksille. Tänne rajattomien mahdollisuuksien tilausravintolaan etsimme nyt kokkeja. 

Paasiravintolan keittiössä ei bongikone laula. Työtehtäväsi keskittyvät ryhmäruokailuiden toteuttamiseen. Asiakasmäärät ja heidän toiveensa vaihtelevat aina pienistä ja hilpeistä sukujuhlista aina suuriin gaalaillallisiin. Työpäivät ja tehtävät ovat siis hyvinkin vaihtelevia.

Sinulta toivomme aikaisempaa kokemusta kokousruokien toteuttamisesta. Mukaudut helposti erilaisiin tilanteisiin ja et säikähdä erikoisempiakaan tilauksia. Työnkuvaan saattaa kuulua ajoittainen salissa pyörähtäminen menun esittelyn tai lihan leikkaamisen muodossa, joten uskallathan tarvittaessa poistua keittiön lämmöstä.

Tarjoamme sinulle ennen kaikkea monipuolisen työpaikan, jossa et varmasti pääse tylsistymään. Työt alkavat elokuun puolenvälin tietämillä tai sopimuksen mukaan. Tunteja on luvassa täydet 112,5h/3vko. Työsuhde solmitaan Enjoy:n kanssa, mutta tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus siirtyä suoraan talon kirjoille

.
Kiinnostuitko? Ole yhteydessä ja kiinnitä itsesi Paasin porukkaan.

Hae paikkaa!

Lapin paljastuksia, osa 1: Me ollaan duuniperhe

Tunturiin muuttaessa uuteen talvipaikkaan totuttelu voi viedä hieman aikaa, mutta aivan huomaamatta oletkin jo sopeutunut ilmastoon ja ympäröiviin maisemiin, sekä saanut uusia kavereita työtovereistasi. Viimeisistä on pakko kertoa erikseen. Lapissa jokaisella tunturilla on oma kupla kaiken tason enjoylaisista – me pyritään olemaan tiiviisti yhdessä työ- ja vapaapäivänä sekä luomaan ainutlaatuisia Lappi klaani -elämyksiä. Enjoyn tyypeille […]

Blogaus

Ravintola-alan superammattilaiset, Lapista talviduunia hakemaan – mars!

Miljoonat tähdet tuikkivat yötaivaalla. Ei liikenteen melua. Ympärillä aito Lapin villi luonto ja taivaalla tanssivat revontulet. Ah, miten ihanaa… olla töissä?!

Blogaus
Back to top